Ресурс на 1.8 ABS мотор.
Какво да кажа,имам 1.8 АБС...първа кола.Ами...харесва си ми,не е скъпа за поддръжка,не ме е оставяла на пътя,чат пат не се и оставя на по новите возила да ми бягат много..
а бе хубава машинка.По честите проблеми са стъпков мотор,гарнитура...и някакви малки неща,ама като ги сравним с друг вид двигатели,са бели кахъри 
peshonp написа:Какво да кажа,имам 1.8 АБС...първа кола.Ами...харесва си ми,не е скъпа за поддръжка,не ме е оставяла на пътя,чат пат не се и оставя на по новите возила да ми бягат много..а бе хубава машинка.По честите проблеми са стъпков мотор,гарнитура...и някакви малки неща,ама като ги сравним с друг вид двигатели,са бели кахъри
Добър е твоят колега!
Стария голф на Ванката- съученик ми беше и много го глезеше твойто голфче!
Поздрави - а за ресурса доста издръжливи,но до голяма степен зависи от теб и НАЙ вече този(тези)преди теб!
-
javor_bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ilivanov написа:Здравейте колеги!
И аз карам 1.8 АБС и съм много доволен от него като поведение. От няколко месеца обаче имам проблем с разхода. Да уточня, че карам на газ. Преди седмица ходих да видят газовата. Всичко е ок. Не го карам на ръчка, както се казва, но разхода в момента ми е 15 газ градско!!! Извънградското се мени между 8 и 10 някаде. Но след като снощи ми свърши газта (30 литра за 200 км смесен разход) просто не знам какво да правяМоля ви, дайте съвет... Благодаря предварително!
Колега, от около 2 седмици задръстванията в София станаха ЗВЕРСКИ!!! Според мен оттам идва проблема. Аз карам един Сеат Ибиза 1.6 8 клапана 101 к.с. и по принцип ми дава 10.7-11 разход, а сега при каране в задръстване ми дава 15 бензин
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Re: Ресурс на 1.8 ABS мотор.
Аз си карам такава количка от миналата година май месец и съм си доволен. Последните месеци ми се случва все нещо да правя по него. Като отчет ми е по 150-200 лева
За разхода на масълце, моят си лапа малко над 1 литър и като е топло времето си изпушва при запалване, което си е явен признак, че маслото си се стича. Смяната на тези гумички като финансова страна в какви диапазони се движи. Темичката е стара, но добра, та затова я подновявам. Мисля, че ще си е актуална докато ги караме тези двигатели 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”