Съвет Нова Кола
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
vointex написа:Hyundai i30 щом търсиш дизел погледни ги. Имат железни мотори, а след един софтуерен тунинг стават още по добри.
И цената е една........
Досега не видях едно подковано с факти мнение в подкрепа или не на някой от дадените модели.... Тая ме кефи, онаея ме кефи, никой не схваща,ч е по тожи начин не помага с нищо на човека. Кухи мнения - тип пълнеж.
Аз написах за шкодата - това е най-удачният ти избор - писах и защо. От около 9 месеца живо се интересувам с един приятел постоянно от офертите на нови коли в ниския и средния клас. По-добри оферти от на Шкодата няма, няма смисъл да ровиш - аз го правя ежедневно.
П.С. Не получавам пари за реклама от Еуратек

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
При Тойота Аурис е от класа на Октавия, така, че или Октавиа - Аурис и тогава избора е Октавия, или Фабия - Ярис и тогава избора на 1000% е Ярис (не само защото аз карам такава). Говоря за Ярис 1.4 д-4д 90 коня. Като вървеж за конете си е супер, разхода е приличен (нема да пиша моя колко е, защото се убедих, че разхода на колите ми не е много реален, просто съм по-темпераментен шофьор явно
). Иначе сервиза на Тойота вече не е това което беше - отчитам огромно подобрение. Преди два дни ми звъннаха да отида да ми сменят щипките на подглавниците на задната седалка, защото имали акция за това
. Стана за 5 минути.

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gospodin_16v
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
видях много мнения за Шкода Фабия...съжалявам, че в момента не е при мене, за да дам на всички дето са се изказали положително за нея да я покарат...почти година карах новия модел на Фабия с 1,4 tdi мотор - повярвайте ми няма толкова ужасна кола...като моторче горе-долу, но карах за малко време старата Фабия(която беше на по-малко от година и само на 5 к км) с 1,9 tdi мотор 110 коня - разликата е огромна...но да оставим мотора - на мнение съм, че новата Фабия е много, много нестабилен автомобил - на магистралата с скорост от 130 км/ч не можеше да се движи по завойте...караше ме да намалявам иначе се хлъзгаше...ABS -a на всяка дупка се задействаше...с две думи няма такъв ужас тая кола.
Сега в момента карам новата Астра - е има какво да се желае от колата, но е доста по-добър вариант.
Успех в избора на кола!
Сега в момента карам новата Астра - е има какво да се желае от колата, но е доста по-добър вариант.
Успех в избора на кола!
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Бая има пописано, ама нещо има само 2-3 обосновани мнения.
Попочетох насам натам, и засега Тойотата отпада, просто защото видях коли на 15 000км с ръжда по ауспух и някой съединения - не е нормално това (моята 3-ка е 150хил км. по километраж, тоест на реални МНОГО километри и едан ръжда няма, а това нова кола на 15 хил с ръжда, не благодаря) - има ли и проблеми с спирачките..... (произвежда се в Турция
)
- Засега Шкода Нова Фабия и Румстър (1.9 ТДИ) са на предни позиции заедно с Опел Астра 1.7, независимо че и Пежото 308 и 207 ми допадам на външен вид, ама за съжаление кола не се избира по външен вид!
- Kia Ceed гледам нещо ама нямам никаква представа за какво иде реч там (ако има някой с подплатени мнения ще съм благодарен), а и дизеловите версии ми се струват бая скъпички!!!
- Накрая, ако все пак се съберат повече пари за първоначална вноска, мисля да се мятам на Голф или Голф +, но засега малко задминават бюджета!
Попочетох насам натам, и засега Тойотата отпада, просто защото видях коли на 15 000км с ръжда по ауспух и някой съединения - не е нормално това (моята 3-ка е 150хил км. по километраж, тоест на реални МНОГО километри и едан ръжда няма, а това нова кола на 15 хил с ръжда, не благодаря) - има ли и проблеми с спирачките..... (произвежда се в Турция

- Засега Шкода Нова Фабия и Румстър (1.9 ТДИ) са на предни позиции заедно с Опел Астра 1.7, независимо че и Пежото 308 и 207 ми допадам на външен вид, ама за съжаление кола не се избира по външен вид!
- Kia Ceed гледам нещо ама нямам никаква представа за какво иде реч там (ако има някой с подплатени мнения ще съм благодарен), а и дизеловите версии ми се струват бая скъпички!!!
- Накрая, ако все пак се съберат повече пари за първоначална вноска, мисля да се мятам на Голф или Голф +, но засега малко задминават бюджета!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”