Какво знаете за автомобилите Тойота?
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Един мой братовчед , кара само Тойота , и от тогава не иска да се качва на друг модел кола , за него това била колата , мисля че беше Авенсис 99 г. ама за годината не съм сигорен , и един седнах ме да говорим за VW , ей без малко да го обедя , накрая каза че VW много му допада ,
Имам друг приятел който кара Тойота MR2 тарга , и той е много доволен , но той по принцип си харесва колите от изтока ,
на лично само ми харесват джиповете ,
Имам друг приятел който кара Тойота MR2 тарга , и той е много доволен , но той по принцип си харесва колите от изтока ,
на лично само ми харесват джиповете ,

- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
amazonka написа::D Открих ви сама![]()
Може 6000 да дам за колата ама трябва да съм сигурна че ми харесва и отговаря на изискванията ми... а чувам хубави отзиви за Тойотите.
Баси, тва същество е "нечовешки" досадно.
Кви са ти изискванията? Освен да е евтина, красива, да не се чупи и да става за смотана газова уредба, какво друго ???.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
amazonka написа::D Открих ви сама![]()
Може 6000 да дам за колата ама трябва да съм сигурна че ми харесва и отговаря на изискванията ми... а чувам хубави отзиви за Тойотите.
Aмазонке давай да ти продавам Голфа8), че май ще заминавам за чужбина. Искам му само 6200лв. кеф ти качествено стерео, зимни гуми (4еднакви-Пирели), застраховка, ел мел, климатроник, 1.8двигател, сменени чарколяци за 600кинта(пазим бележките у нас - сервизиран в Юнитрейд), тонирани стъкала(зелени), каран само 3месеца в Бг -> айде на примоцията че не остана.

В града може да си го караш с 150км/ч по бул.Руски или по Дунав или по пътя за Пазарджик.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cherepaha написа:amazonka написа::D Открих ви сама![]()
Баси, тва същество е "нечовешки" досадно.
Кви са ти изискванията? Освен да е евтина, красива, да не се чупи и да става за смотана газова уредба, какво друго ???.
Да минава с 5лв. 100км. градско да набира като 911 ГТ2, да вози като Е65, да е побира колкото Пасат и да е евтина за подръжка като Лада и да не чупи ама никога - като японките

Roberta написа:niikoo_1 написа:..........
Поста ти май беше за ПРОДАВА колега!!!
Р О Б Е Р Т А - аз се бъзикам Голфи не се продава, но ако ми даде 6200 ще и го закарам и до Пловдив.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”