Пастиране

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Нед 21 сеп 2008 14:02

здр на всички колеги зна4и преди време си взех една машинка за постиране 30лв струва и си взех неква паста по едра и останах о4арован по4ти всички драскотини изчезнаха целиа ми преден капак беше в драскотини вси4ко из4езна :) така4е с1м адски доволен

Потребителски аватар
Vince
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пастиране....

Мнениеот Vince » Нед 21 сеп 2008 14:19

На илиенци знам от познати,че има машини за пастиране,които струват от 25 до 59 лева и са добри! Не съм ги пробвал,но на автомивката до нас /където ми пастират А8-цата / работеха с такива и казват,че са надеждни -т.е. доста коли са минали под тези машини!

Относно пастите...на 3М са едни от най-добрите! На Turtle Wax има Extreme Nano-Tech, който кават,че вършел добра работа. Аз лично го имам,но все още не съм го пробвал! А за AntiRain на Turtle Wax от личен опит знам,че действа и е добър продукт!

На мен ми взимат по 70 кинта за цялата работа,но и Аудито е голямо,а и работят със скъпи продукти!

Ако на някой му предстои пастиране може да звънне!

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Съб 11 окт 2008 14:52

Да се похваля какво успях да сътворя за няколко часа.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

След като свалих пастата:

Изображение

Изображение

Изображение

Ето и клипчета от ефекта:

http://vid.data.bg/2grq0vz3#vid

http://vid.data.bg/ugta9sf5#vid

Потребителски аватар
mg2010
Автомобил: Porsche 924 S 1987
Двигател: 2.5 150HP 1987

Re: Пастиране

Мнениеот mg2010 » Пон 29 юли 2013 13:47

Пастиране и полиране на автомобили

Здравейте качвам малка част от снимков материал от моята работа с пастирането. Работя с 3 вида марки - 3M, ATAS, G4... броят на всички пасти за отстраняването на драскотини и постигане на блясък на автомобила e 7. Като цяло нужното време е от 24 до 48 часа за достигане до крайния резултат и без холограма. Доста хора може да са забелязали при едно пастиране на тъмен цвят автомобил. Ако се изкара на слънце и има по него едни кръгли дискове(холограма)Ще разберат че нищо не е направено с неговия автомобил.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Изображение

ИзображениеИзображение

Изображение

Върни се в “Направи си сам!”