Здравейте,
Решил съм да си купя Subwoofer и съм се спрял за сега на два варианта... единия е магната другият е JBL GTO 1200.. ясно ми е че JBL e по добър(Все пак струва двойно).. но бих искал да ви чуя мненията за магната.. Мерси.
Мнения за АВТОСУБУФЕР MAGNAT Thunderbull 300XL
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
значи имах такъв магмат и трябва да ти кажа че за огромно съжаление е голям буклук че свири,свири и то добре но за 6 месеца два пъти ми горя говоритела и накрая го смених с друга марка и си ползвам само тубата от въпрасния магнат,а JBL-a верно че е по скъп ама поне е истински и издържат много но ако ти е за парите си вземи по-добре Pioneer или Hertz и те са много добри пък са на разумни цени вече 

- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Колега, ако искаш нещо истинско, замисли се примерно за JBL GT3 & GT4 series.
Моя GT4-15 е на 3 (три) години, мъчил съм го и със слаби, и със силни стъпала - до момента имам сменени по него само едни мустаци, и то от моя глупост...
Цена за нов е около 220лв...
А на GT4-12 вероятно ще е и по-ниска...
Замисли се 
Моя GT4-15 е на 3 (три) години, мъчил съм го и със слаби, и със силни стъпала - до момента имам сменени по него само едни мустаци, и то от моя глупост...
Цена за нов е около 220лв...
А на GT4-12 вероятно ще е и по-ниска...

- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
PASSAT FENKO написа: ... можеше да вземеш DLS OA12 - няма да обяснявам каква е разликата между двата idea3 ...
Разликата е ОГРОМНА -от Земята до Марс

dready написа:Би ли ми дал малко повече инфо за суб на JBL ,от къде си го купил.С какво го захранваш rms ,цена и дали си доволен.Дали си взел само говорител.
JBL GT4-15 (15") - 1000w Max/250w RMS. Захранвам го с Boschmann PCH-990ATX.
JBL-ката я купих гола за 350лв + още 70 за кутия преди 3 години.
В момента се продава в големите вериги за техника за около 220лв (мисля гол).
За доволен... ---> Повече от доволен

си думка много здраво, като единствения недостатък е, че баса е малко по твърд.
Пържил съм го доста (да не кажа постоянно...). С добро стъпало няма "случайно" кривене.
Машината ми е Passat 35I Variant - имам предвид, че обема и е доста гомям, но въпреки това звуковото налягане е значително!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”