Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 24 авг 2008 8:52

Ми аз преди като карах бус блъснах едно Поло назад....в огледалото го нямаше.....то точно зад мен било и каквото е малко....не се вижда.Паля си аз....тръгвам си и....трес....само леда му свалих от бронята (зимата беше).
Назад в едно дърво с едно Фиат Типо..... кой да ти гледа средното огледало....нали има странични (от буса професионално изкривяване).
В една стена със същото Типо - лоши гуми на мокро на завой с 20км/час...много лоши гуми ;)
Мен иначе са ме удряли :
-автобус Чавдар на Драгичево....бях с буса,спрях да пресече нямамва жена....автобуса не ме видял ;)
-Рено клио...новичкото Клио се оказа,че няма АБС и спря в Пасат-а (зимата)...ама леко де.
-моето Типо,което вече караше един колега - спря го в Пасат-а на едно кръстовище....чудех се за кое ми е жал повече :)
-Опел Вектра от новите - той тръгнал,аз не и готово :)
-Бус Опел Виваро - изсече завоя при опита си да завие на червено от лявата ми страна надясно и ми се изжули в предната броня....аз си бях спрял да си чакам светофара :)
Май е това...само :)

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Нед 24 авг 2008 9:27

на задна в един кош за боклук....от големите :?

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Нед 24 авг 2008 11:17

със старата ми кола блъснах една крава :lol:

Потребителски аватар
vankoni
Автомобил: VW passat B3 B5.5
Двигател: PF1991 ALT2003
Контакти:

Мнениеот vankoni » Нед 24 авг 2008 11:30

С 60км в едно рено баничарка, аз карах на право а тои правешв ляв завои поражениятя по пясата бяхя; преден ляв лалник предна и задна леви врати и осукана колона между вратите, на реното му нямаше предницата.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 24 авг 2008 11:38

Преди няколко дни на отиване за морето при село Горно Александрово ме надъни леко тоя дето караше другата кола с която пътувахме.Имаше катастрофа пред нас,тоя пред мене с некво Ауди 80-ка спира,рязко,но не му работят стоповете,видях че дистанцията рязко се намалява,спрях и аз на 1 метър зад него погледнах в огледалото и гледам че тоя не спира-първа,газ и волана на дясно и успя само да ми сплесне малко задната броня,но като цяло на колата нищо й няма

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Нед 24 авг 2008 17:04

Вчера вечерта един тъп бордюр без малко да ми погребе единия носач ,ама пак че съм късметлия и само леко го рани .

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Нед 24 авг 2008 19:29

Вчера зверски нацелих един бордюр със задна дясна джанта :? Тясна уличка , паркирали коли , остреща идваше кола, навих рязко десен и се чу едно БУУУМ .... направо ми прилоша :? За щастие гумата и джантата за здрави .
Преди няколко седмици бях на паркинга над Минна дирекция (колегите от Перник го знаят) връщам назад ама блея нещо и в последния момент поглеждам в огледалото че бордюра (около 30-40 см висок) се приближава застрашително бързо .Резултата - лека драскотинка на задната броня .Не се вижда дори ако не се загледаш ама знам че е там ....... и ми е гадно м@мка му :lol:

Потребителски аватар
rysel4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rysel4e » Нед 21 сеп 2008 19:32

през бордюра та в един ел. стълб! за малко да има :bishop Е жив съм,но треаше да си купа нова кола (Голф4)

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Нед 21 сеп 2008 20:11

marianchev написа:рали пилоти сте ей :lol: :lol: :lol:
за почти 8 години системно каране почти 200хил. км имам едно завъртане на сняг по непочистен път при разминаване с бус. Задницата на голфа (на бащата 2-ката) поднесе и зад буса имаше форд ескорт - та го нацелих :lol: .
Ударих предна броня в ляво в неговата задна броня. Резултат - счупен мигач на бронята при мен, ама си светеше и откъртена броня на форда (падна на снега) :twisted:
Абе почти се бяхме разминали ама не стана та го закачих. Други инциденти нямам ако не броим това преди да взема книжката как нацелих калника на ладата която имахме преди, ударих го в метален стълб като тръгвам. После го опънахме с ръце и се орави 8)

добавям :arrow: бащата на колежка от форума спря в задната ми броня на АБД-то преди няколко месеца с пежо 206 . При мен имаше съвсем лека драскотинка на бронята а пежото със стошен фар.
С този голф едно рено19 ме беше запушило и няма излизане - бутнах го със задната броня и си заминах

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 21 сеп 2008 22:47

В греблото на фадрома :oops:

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Пон 22 сеп 2008 0:14

преди 1 година със пассат б3 се ударих челно минах през бордюр и право в 1 рекламно пано.счупени 2 фара 2 мигача гредата пред радиатора огъната спукани и 4-те гуми и 2 та рога бяха яко огънати и благодарение на диабло666 2-мата с него я оправихме за 4 дена :oops:

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Пон 22 сеп 2008 1:44

Тук много хора ще скочат ......ама .....
Някой ако ми каже какъв е смисълът на тази тема .......
Еле има някои отговори които няма почти никакъв смисъл и идея в тях .....
Това не е за хвалене колеги !!!!

Последна промяна от bugster на Пон 22 сеп 2008 12:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLF@
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF@ » Пон 22 сеп 2008 10:42

bugster написа:Тук много хора ще скочат ......ама .....

Преди време писах също едно възмушение, че може би има хора които биха писали, но НЕ СА МЕЖДУ НАС. Ако не ме разбирате господа по друг начин казано звучи таака: след като са се ударили някои са си останали просто там :( :( ................
Мнението ми беше културно ингнорирано!

За съжаление броя на мненията в тази тема е индикатор за интелектуалното ниво на голяма част от членовете на форума.

Хубавото е, че все пак има колеги, които се възмущават от подобни безмислени теми.

Потребителски аватар
Vanu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vanu » Вто 23 сеп 2008 10:20

GOLF@ написа:

Преди време писах също едно възмушение, че може би има хора които биха писали, но НЕ СА МЕЖДУ НАС. Ако не ме разбирате господа по друг начин казано звучи таака: след като са се ударили някои са си останали просто там :( :( ................

За съжаление броя на мненията в тази тема е индикатор за интелектуалното ниво на голяма част от членовете на форума.

Хубавото е, че все пак има колеги, които се възмущават от подобни безмислени теми.

Дано интелектуалното ниво не е свързано с пунктуацията, защото това би говорило доста лошо за теб. Катастрофи се случват всеки ден, хора умират всеки ден, това е. Аз лично умирам от смях като чета темата. На който не му харесва - да я подмине, никой не ви е накарал да четете. :roll:

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Вто 23 сеп 2008 16:57

Vanu написа:
GOLF@ написа:

Дано интелектуалното ниво не е свързано с пунктуацията, защото това би говорило доста лошо за теб. Катастрофи се случват всеки ден, хора умират всеки ден, това е. Аз лично умирам от смях като чета темата. На който не му харесва - да я подмине, никой не ви е накарал да четете. :roll:

Евала колега :wink:
Погледнато под лупа и твоето съобщение има синтактични грешки 8)
Дерзай да ги откриеш :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”