проблем с тампоните
- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с тампоните
имам следния проблем смених предни амортесиори заедно с тампоните,накраиници ,тампони на носа4 и 2 дни вси4ко бе6е наред но после запо4на да 4ука на трагване и на спиране.когата се пристегнат отгоре тампоните на амортесиора спират за около 30км и после пак наново по4ват да при4укват на спиране и трагване.някаква идея как да се оправи проблема.благодаря предварително колата е голф 3
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Re: проблем с тампоните
vankataa73 написа:имам следния проблем смених предни амортесиори заедно с тампоните,накраиници ,тампони на носа4 и 2 дни вси4ко бе6е наред но после запо4на да 4ука на трагване и на спиране.когата се пристегнат отгоре тампоните на амортесиора спират за около 30км и после пак наново по4ват да при4укват на спиране и трагване.някаква идея как да се оправи проблема.благодаря предварително колата е голф 3
И аз бях така-МЕНТЕ опори....!!!!!!
Взех си на БОГЕ и вече 2 месеца без проблеми ---цена 25лв бр.
Ауто+
Успех...
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за отговорите,успех на вси4ки и безавариина
благодаря за отговорите,успех на вси4ки и безавариина
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
TURL написа:нацелил си ментаци като мен, аз смених моите преди 2 месеца ОТНОВО /предния път беше 2007г./ и сега отново левия се чува на леки неравности когато се кара с ниска скорост.е няма да ги сменям пак, баси реглажа ми е по-скъп от тампоните
На мен майстора ми ги смени -без да се налага реглаж,взема някъкви белези,тъй като малко преди минах реглаж....
Е баси МЕНТАЦИТЕ не знае човек какво да купува!!!!!!!!1
- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
З
колеги моите предни таМпони са от от голфовете 95год. и като мине извесно време и 6тр1кват и по4ват при неравен пат да тропа заглу6ено
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
аз бях сложил лемфиордер ама нещо не ми вдъхнаха доверие /някак хич не пасваха на ботуша и предницата стана тегава,затова си намерих само лагерчетата дето се слагат на тампоните/капсулованите/избих старите,набих новите и сега съм със старите тампони/оригинални/.Изкарали са 18 години ще изкарат още 3-4.
Мой съвет -що не си поръча оригинални тампони със щампата на
VW-AUDI едва ли ще са много по-скъпи от ментетата по магазините.Аз преминавам вече на тази вълна.Скъпо нескъпо сменяш но по веднъж.
Мой съвет -що не си поръча оригинални тампони със щампата на
VW-AUDI едва ли ще са много по-скъпи от ментетата по магазините.Аз преминавам вече на тази вълна.Скъпо нескъпо сменяш но по веднъж.
- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”