Имам следния проблем - от скоро насам забелязах, че колата е започнала да хвърля масло през турбината, и от там през мъркучите кум кулера.
Според това, което си мисля аз е или заминала гарнитура или издумкало турбо - но пък турбината си нагнетява както трябва.
Говоря точно за маркуча, който влиза от горната страна на кулера, зад акумолатора - всичко там е в масло, и гледам по турбинката където има скоби, пак всичко е в масло.
Забелязах, че почна да хвърля масло и от капака на клапаните, от дясно има нещо като капачка с маркуч към .... не мога да се сетя на къде отива, от там също изпуска масло

Другата ми болка е, че без обогатител трудно паля, даже понякога ако не го дръпна върти доста, и накрая като го дръпна пали, но отзад излиза един облак бял пушек, след това всичко е нормално, с изключение, че като го назобам изключително отзад прави лека мъгла

Това са нещата, които доста ме тревожат, за някой от тях предлогам за други си нямам и на идея на какво може да се дължат, а ме е страх да отида на сервиз

Моля, споделете ако имате някакви идея, на какво може да се дължи това.
Поздрави.
mod edit: vasstop