Зелени крушки за фаровете
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Зелени крушки за фаровете
Купих си зелени крушки за фаровете, пише че имитирали ксенонови, на крушката пише 80/100вата, някой пробвал ли ги е , мнения ?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Има две причини да си се набутал
1-вата е, че такава мощност крушки са забранени за употреба по улиците и 2-рата е, че има голяма вероятност да ти започнат дертове с ел.инсталацията на колата, при такава двойна консумация, както и често се скапват пластмасови рефлектори
Иначе конкретно за твоите крушки няма как някой да ти даде информация, понеже не си посочил марка и модел

Иначе конкретно за твоите крушки няма как някой да ти даде информация, понеже не си посочил марка и модел

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Три пъти ми купуват на служебната кола....
Мнението ми за тях е :
Много са зле,през нощта все едно карам на къси,а съм на дълги,трябва да ги ползваш само като си в движение,за да се охлажда стъклото на фара и самата крушка,че иначе изгаря....
Аз говоря за H4....Пище че са немски на едните,на другите че са унгарски и полски.

Мнението ми за тях е :
Много са зле,през нощта все едно карам на къси,а съм на дълги,трябва да ги ползваш само като си в движение,за да се охлажда стъклото на фара и самата крушка,че иначе изгаря....
Аз говоря за H4....Пище че са немски на едните,на другите че са унгарски и полски.

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Re: Зелени крушки за фаровете
По-добре си вземи направо ксенон, не се занимавай с разни имитации. Хем ще си подобриш драстично видимостта, хем няма да даваш грешни пари за глупости, защото можеш да си докараш непредвидени проблеми.kossel написа:Купих си зелени крушки за фаровете, пише че имитирали ксенонови, на крушката пише 80/100вата, някой пробвал ли ги е , мнения ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”