става ли таванен багажник на поло от друга кола
става ли таванен багажник на поло от друга кола
става ли таванен багажник на поло от друга кола(като широчината е еднаква)
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи от багажника и от това какво ти е полото
Ако погледнеш в гаража, на едната от снимките се вижда багажника на покрива , който е оригинално купен за Ауди, но стана на мойта сапунерка
защото полото има същия начин на захващане ("релсата" на покрива).
До колкото знам зависи освен от широчината и от начина на захващане (поне багажника от снимката може да се настройва на широчина...
)
Ако и двата критерия съвпадат, би трябвало да става, но най-добре пробвай преди да купиш
Ако погледнеш в гаража, на едната от снимките се вижда багажника на покрива , който е оригинално купен за Ауди, но стана на мойта сапунерка
До колкото знам зависи освен от широчината и от начина на захващане (поне багажника от снимката може да се настройва на широчина...
Ако и двата критерия съвпадат, би трябвало да става, но най-добре пробвай преди да купиш
МЕРСИPersefona написа:Зависи от багажника и от това какво ти е полото![]()
Ако погледнеш в гаража, на едната от снимките се вижда багажника на покрива , който е оригинално купен за Ауди, но стана на мойта сапунерказащото полото има същия начин на захващане ("релсата" на покрива).
До колкото знам зависи освен от широчината и от начина на захващане (поне багажника от снимката може да се настройва на широчина...)
Не знам какво ти е полото но моето е от 2003 и ползвах багажника дето става на старите соц коли моята е трабант има отстрани аломиниева уаисна. От горе на покрива полото има вдлубнатина изолирах ръбовете на багажника с лената да не драска боята и взех 4 тири болта 8 см на 6 мм изкривих ги и се хвана чудесно на полото.
ТОя багажник го има по сергиите за по 20 до 40 лв а оригиналния е към 140 евро май.
ТОя багажник го има по сергиите за по 20 до 40 лв а оригиналния е към 140 евро май.
Поло 6N няма лайсни като по-старте модели за който да се сложи такъв багажник. Но продават и багажници на които може да се регулира ширината и се монтират посредством скоби (куки) при отворена врата. За тези багажници не са нужни релси и стават почни на всички коли т.е. не стават на Поло с 2 врати на което не се отварят задните прозорци. Такъв багажник гледах на цена от 65 лева и има вид на правен от ученици по трудово занимания в 8-ми Г клас. Другия вариант е като колега по-горе, да си го сложиш с 2 болта за релсите.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”