Стига бе човек! Не й слагай такава предница, ташак е! Аз в момента чакам за оферта за полет до вас за 3-4 дни за да взема пак едни части че ми излиза май билета по-евтино от транспорта им! До 20 дни пак може да се видим на бързо,иначе септември идвам с жената за повече време, така че трябва да купувам 2 фалвета! ! Имай в предвид ако нещо изкочи!
OK,разбирасе!Аз ви обещавам че в тази тема ще покажа и някои детайли при създаването на първият немски звер в България с Американско сърце:)!Но това след като го завършим!Просто ще ходя до тях сега 20,пък на Митака му нямам друга връзка!Сега ще му взема данни като отида!Още веднъж,Sory!
Търпение,братя,търпение!Не остана много,Митак ти пък за кво се бориш! Да не ми ревнеш на главата като дойда другият месец, да сменяме веригите на VR-a! А? Ей,ще ти врътна едно зъбче на вала и ще се чудиш що те минава 2,0 115коня!
ооо Колеги много се омълчахте е ? какво става нещо Инт. Тишо Искам Снимки от H2O FEST . дарсни 2 реда на лични как сте що сте ? ок Честито Тишо за новата предобивка
Aре бе Илияне,жив ли си!Тази седмица сме ме на Н2О!Ето малко снимки от бърлогата на Rick! Занимава се основно с VW DRAG!В момента събира една ГОЛФ 1-КА с 1.8 20V Turbo мотор,мощноста ще му е около 410-420 HP!
Аре и малко кабелчета!
А това му е работният автомобил с Турбо дизелов мотор!
Опа я да видим какво има там вътре!
А ето ме и мен,търся некакъв звер!
А ей го и звяра! НАД 700 коня с нитро!!! С ПРЕДНО!!!СПЕЦЯЛНА КУТИЯ И ПОЛУОСКИ ЕСТЕСТВЕНО!ТОЗИ ЗВЕР ГИ ВЗЕМА 402-те метра за 9.98!!!!!
А сега след новите подобрения се очаква и още по-добре!
Обърнете внимание че е с шпилки главината!
Както писах и преди, апетитат идва с яденето и ще видите още много други, както и за това което сам се трепал почти 2 год. в БГ! И най-лошото за мен е че рядко ще го виждам,много ми е далече!
Последна промяна от VwCorradoVRT на Вто 23 сеп 2008 23:52, променено общо 4 пъти.
Sorry,за качеството на снимките,от на Пепи тел.са даже и клип направихме,като го запалихме ама качеството е отвратително!Другите сники от Н2О сте ги смнимам с моят апарат и ще са ниво!Забравих да си взема моят сапунер,че да снимам!Не нога да намеря снинка на Крум!