Хубаво, ясно е че като вие помпата си е на отиване, НО какво ще кажете ако нова помпа дето няма и 10 000км почне да вие (помпата под купето на 2ка 1.3 NZ) ??? Какво правим, щото пак 220лв. за нова няма да дам... (бенз. филтър и той е нов)
абе аз газова имам , ама и на газ да карам пак вие
Еми да,защото газовата ти е правилно сложена,демек не изключва бензиновата докато си на газ.Така няма опасност от изсъхване(ако си държиш по няколко кила бензин в резервоара)
blue_shadow написа:Хубаво, ясно е че като вие помпата си е на отиване, НО какво ще кажете ако нова помпа дето няма и 10 000км почне да вие (помпата под купето на 2ка 1.3 NZ) ??? Какво правим, щото пак 220лв. за нова няма да дам... (бенз. филтър и той е нов)
имам голф 2 гти ...колкото и да сипвате няма да спре моита е така вие тази която е под купето поне при мене аз съм с 2 ...кат вие зна4и си заминава.....и се тормози...
[quote="golf_mania_jambol"]имам голф 2 гти ...колкото и да сипвате няма да спре моита е така вие тази която е под купето поне при мене аз съм с 2 ...кат вие зна4и си заминава.....и се тормози... [/quote
дано не си прав , а и моита помпа е в самия резервоар , незнам на 2-ките каде е , но като се замисля май и бензинец нямам , та може и да е от глад да вие