GolfForever написа:да колата изгасена стърже и вие
ми това беше , само жалко че си от ямбол , а междодругото сестрами е там с приятеля си , ако искаш може не6то да ти препору4ат някои маистор , ама на дали 6е помогне с не6то
Колега сложи си 4-ри степенната и несе занимавай с глупости.Голяма работа че била с 4-ри скорости и аз сам с 4ри и сам мн.доволен.Пак и ако не се лажа предавателното число на 4 скорост (4степенната) е същотото, както предавателното число при (5степенната) на 5та скорост!
и при мен колега се4ува такова,виене и стържене в скоростната кутия. днеска,ходих на сервиз и ми казаха ,по добре да си търся,друга ск.кутия.а,двигатея ми е,същия като,твоя, 1,4,92год.
Ild.sx Сваляй бързо и я оправяй....дано не е късно.При монтажа на скоростната кутия има едни водещи втулки,които често изпадат и майсторите-калпазани не им обръщт внимание...това води до нарушен центраж на кутията и вероятно комплекта притискател-феродов диск опира някъде.....При мен стана същото ,но още като го чухме и веднага свалихме кутията ...липсваше само една направляваща втулка ама ма пак хъркаше..намерихме втулката изпаднала в канала..