Прикачам снимка за да видите за кое става въпрос
Въпрос за включване на халогените на Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за включване на халогените на Голф 3
Здравейте.От скоро имам Голф 3-Варянт и съм много доволен.Обаче имам един въпрос не мога да разбера от къде се включват халогените-поне аз си мисля,че това са халогени.

Последна промяна от vasiljordanov на Сря 24 сеп 2008 9:51, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Включването става от ключът на фаровете ( на габарити или къси) дръпваш го веднъж към теб сетват халогени, дръпваш два пъти светват халогени+лампи за мъгла
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode= ... e_id=10378
Този е без халогени и регулуровка на фаровете снимката не е много ясна но се виждат разликите:!:
Обърни внимание на символите на ключът от снимката този е със халогени ако е без е със един символ долу

Този е без халогени и регулуровка на фаровете снимката не е много ясна но се виждат разликите:!:
Обърни внимание на символите на ключът от снимката този е със халогени ако е без е със един символ долу

Последна промяна от znainainai на Сря 24 сеп 2008 10:35, променено общо 2 пъти.
- znainainai
radotom написа:znainainai написа:Обърни внимание на символите на ключът от снимката този е със халогени ако е без е със един символ долу
Тъкмо щях да предупредя![]()
Колега, напълно възможно е да се окаже, че нямаш предни фарове за мъгла!
Може да са само декоративни бленди
Има и още един вариант да има халогени а да няма инсталация и ключ (ако е сменяна бронята)

- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:znainainai написа:Обърни внимание на символите на ключът от снимката този е със халогени ако е без е със един символ долу
Тъкмо щях да предупредя![]()
Колега, напълно възможно е да се окаже, че нямаш предни фарове за мъгла!
Може да са само декоративни бленди
има има виждат се на снимката там , просто дърпаш копчето за фаровете като си на фарове назад кам теб и трябва да ти светне една зелена лампичка до ключа за фаровете , а като го дръпнеш още веднъж така си пускаш светлината за магла от зад
- znainainai
Re: Въпрос за включване на халогените на Голф 3
vasiljordanov написа:Здравейте.От скоро имам Голф 3-Варянт
radko tarikata написа:има има виждат се на снимката там , просто дърпаш копчето за фаровете като си на фарове назад кам теб и трябва да ти светне една зелена лампичка до ключа за фаровете , а като го дръпнеш още веднъж така си пускаш светлината за магла от зад
Комби а на снимката е нормален голф колега

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
znainainai написа:Включването става от ключът на фаровете ( на габарити или къси) дръпваш го веднъж към теб сетват халогени, дръпваш два пъти светват халогени+лампи за мъгла![]()
Градски!!!
Не е ли само веднъж дръпването на ключа,с което се задействат и халогените и лампите за мъгла,поне при мен е така...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valkilmera написа:znainainai написа:Включването става от ключът на фаровете ( на габарити или къси) дръпваш го веднъж към теб сетват халогени, дръпваш два пъти светват халогени+лампи за мъгла![]()
Градски!!!
Не е ли само веднъж дръпването на ключа,с което се задействат и халогените и лампите за мъгла,поне при мен е така...![]()
![]()
И аз това щях да кажа моя се дърпа само веднъж...знам ли?!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
valkilmera написа:Градски!!!
Не е ли само веднъж дръпването на ключа,с което се задействат и халогените и лампите за мъгла,поне при мен е така...![]()
![]()
Да, в случаите, когато предните фарова за мъгла са поставяни допълнително ( и, както обикновено, са вързани паралелно на задния такъв фар)
п.п. Моля, ограничете цитатите! На никой не му е приятно да скролва такива чаршафи!
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
break написа:веднъж като дръпнеш копчето се включват предните,втори път-задните,от опит го знам г3 гти 1993г.
и при мен е така , голф 3 1.6 101 к.с. само че е 96 год. и имам две лампички като дръпна веднъж и ми светват халогенките а втория път за светлината ( задна ) за мъгла , ама така като гледам на снимката която е прикачил колегата , виждам само една лампичка , която може да е само за светлина за мъгла (задна) и да са му слагани халогенките допалнително , а може да са вързани заедно , което е малко странно за мен , но се пак си провери самите халогенки да не би да не са вързани нещо

- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
А при мен се дърпа само веднъж и светват,имам същия голф?radko tarikata написа:break написа:веднъж като дръпнеш копчето се включват предните,втори път-задните,от опит го знам г3 гти 1993г.
и при мен е така , голф 3 1.6 101 к.с. само че е 96 год. и имам две лампички като дръпна веднъж и ми светват халогенките а втория път за светлината ( задна ) за мъгла , ама така като гледам на снимката която е прикачил колегата , виждам само една лампичка , която може да е само за светлина за мъгла (задна) и да са му слагани халогенките допалнително , а може да са вързани заедно , което е малко странно за мен , но се пак си провери самите халогенки да не би да не са вързани нещо
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”