Здравейте колеги.От както захладня времето(може преди да не съм забелязъл) чувам звук от към дясната страна на таблото (зад-под жабката).Чува се при идеална тишина в купето затворени прозорци и работа на двг.на обороти(спряно парно радио всичко).Като бутна леко газта спира...(съвсем леко чукване на газта).
Звукът е монотонен,много прилича на такъв като се включи електрожен,или зареждащо за акумулатор.В търсачката открих за други звуци...
Откъм двигатела се чува,зад моното в ляво(към корите под чистачките) леко съскане или шумене,като бутна оборотите за милиметър и спира.г3 1.6 abu
ще ме подиви това...Моля колеги помагйте.Какво може да е?
странен звук
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странен звук
Откъм двигатела се чува,зад моното в ляво(към корите под чистачките) леко съскане или шумене,като бутна оборотите за милиметър и спира.г3 1.6 abu
ще ме подиви това...Моля колеги помагйте.Какво може да е?[/quote\
колега , бащами има пасат 2-ка , и тои има едно такова шумене , оказасе че е моторчето на парното , дори и при спряно моторче , то пак нещо шуми , така и си остана неможахме да разберем защо шуми !!! провери там , поне аз това знам за подобно шумене от дясно под ( пред ) жапката , ако за там става на вапрос , правилно ли сам разбрал
ще ме подиви това...Моля колеги помагйте.Какво може да е?[/quote\
колега , бащами има пасат 2-ка , и тои има едно такова шумене , оказасе че е моторчето на парното , дори и при спряно моторче , то пак нещо шуми , така и си остана неможахме да разберем защо шуми !!! провери там , поне аз това знам за подобно шумене от дясно под ( пред ) жапката , ако за там става на вапрос , правилно ли сам разбрал
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radko tarikata написа:...
Общо мнения: 39
[0.00% от всички / 39.00 мнения на ден]

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
странен звук
точно за там става въпрос,ама защо се чува и под кората на чистачките шумене.Звукът не се променя един такъв равен монотонен без извивки.След докосване на газта спира,и после пак.
Моля колеги,други идеи...
Моля колеги,други идеи...
Последна промяна от mariovasi на Сря 24 сеп 2008 21:28, променено общо 1 път.
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
mariovasi написа:точно за там става въпрос,ама защо се чува и под кората на чистачките шумене.Звукът не се променя един такъв равен монотонен без извивки.
именно , за под кората на чистачките незнам , но в купето се чува ама бая дразнещо , е сега попитах във форума на пасат ако някои ми каже нещо , ше ти споделя веднага , понеже между пасата на бащами и голфа ми няма много много разлики само в мотора и купето , сега има и др. разлики ама нали са си цвагени
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”