Какъв "подарък" сте намирали в колата си?
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Аз като взех пасата отварям багажника (купух го от Плевен живея в Русе) пред нас да видя какво има вътре гума крик ключ за джантите там триъгълник резервен обтегач за ремъка на хидравликата ( като на Голф 2 на генератора) и 2 болта за джанти
Веднага се сещам че по пътя карах на места 130-160
Свалям тасовете всички болтове са си по местата
Единият го подарих на колега от форума а другият седи резерва 

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
mhihi по-добре не го прави,че после да не съжелявашbenzino написа:Mal написа:Абе, хора вие сте си купили съкровищници, а не колиАз нищо не съм намерил досега
Не си единственИ аз нищо не съм намерил ('щото не съм търсил
). Като гледам колегите к'ви открития са направили ме е страх да се разровя по-обстойно
![]()

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
У голфо - 3-4 марки на пфенинги, имаше си всички неща аптечки немски (ебати пълната аптечка) и другите неща, даже отвертки.
У аудито нямаше никой, щото беше вземано от тук.
В сеата- протокол от птп, дясна страница одрана, детско столче (още го пазя, почти ново е), тефтерче някво, много време писах отгоре му разни неща за колата.
В опела - няколко евро, много готин ароматизатор "Арексонс", чиято миризма и до днес не мога да намеря, мамка му. Много яка писалка извадих, когато разглобявах пластмасите на ръчната и май тва
Триъгълници, гуми и крикове имаше във всичките.
У аудито нямаше никой, щото беше вземано от тук.
В сеата- протокол от птп, дясна страница одрана, детско столче (още го пазя, почти ново е), тефтерче някво, много време писах отгоре му разни неща за колата.
В опела - няколко евро, много готин ароматизатор "Арексонс", чиято миризма и до днес не мога да намеря, мамка му. Много яка писалка извадих, когато разглобявах пластмасите на ръчната и май тва

Триъгълници, гуми и крикове имаше във всичките.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Моята беше оглозгана от-до. Само оригинален триъгълник, патерица и сервизна книжка,мануал и някакви други документи. Но за сметка на това из цялата кола имаше детски лепенки, дори на огледалото за задно виждане имаше някакъв покемон
А да и някакъв палячо, който братовчедка ми много хареса и и го подарих:
щях да забравя и емблемата на ферари

щях да забравя и емблемата на ферари

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”