здравейте
имам проблем със термостата.
купих нов преди 3 месеца и го сменихме и кара малко и се счупи и колата не загравя
термостата ми е пластмасовият препоръчайте като марка какъв да си закупя че този който се счупи беше от 24.00 и ми се струва че беше турски.
проблем с термостата
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
jims написа:Всичко е въпрос на късмет. Може да попаднеш на хубав, може и на менте. Няма никаква гаранция. Не знам точно какъв 1,6 ти е двигателя, но ако е AFT/AEK ментето излиза прескъпо...
За протокола: на моята кола сменях термостат миналата година. Някъде 15-20 лева беше. Проблеми нямам. Зима, лято, градско, извънградско - винаги 90 градуса.
Защо излиза прескъпо ментето ?!
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
jims написа:Заради мястото на термостата![]()
Знам какво трябва да се смъкне и откачи за да го извадя, но пак бих се замислил дали да го сменя сам или да отида някъде в сервиз. То смяната е по скъпа от самия термостат. А ако попаднеш пак на менте
На мен ми взеха 7 лв. за труд + 18 лв. за термостат Berh (приличаше на оригинален) закупен от Ауто + ...
На майстора му отне около 10 мин.
Засега нямам проблеми ... (този термостат който свали майстора беше с штампите на VW Audi и май си беше оргиналдъ)
Re: проблем с термостата
lubakahome написа:здравейте
имам проблем със термостата.
купих нов преди 3 месеца и го сменихме и кара малко и се счупи и колата не загравя
термостата ми е пластмасовият препоръчайте като марка какъв да си закупя че този който се счупи беше от 24.00 и ми се струва че беше турски.
Абе колега какви са тез пласмасови термостати?
Миналата Есен ми се наложи да си купя темостат. Разрових форума и открих,че най-не се оплакват от термостат Wahler. Купих го от специализиран магазин за WV Даскалов в Русе за 12.50 или за 13,50лв. Поставиха ми го в сервиз и от тогава съм рахат.Дори и в най-големите жеги си държеше 90гр.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”