Който си е роден плебей, плебейски ще си мисли до края.
Ае, аман!
Цунки, мунки, гунки и дарадонки!
canyoubounce написа:Еми нормално да си пазат лиратая гледай какъв е курса
![]()
(силно се надявам и за напред да си я пазат)
А между другото защо не пазарувате от ebay.co.uk, по близо е и сигурно ще е по евтина доставката и по бързо ще идват нещата
BastunSelski написа:Добре де човека има някакво питане за и-гей и веднага разбирачите му сложиха етикети като тъпак,селянин и множество намеквания.Не го разбирам тва,ако нямате градивни съвети що пишете?Нали човека сам ще си сърба попарата дееба.
canyoubounce написа:BastunSelski написа:Добре де човека има някакво питане за и-гей и веднага разбирачите му сложиха етикети като тъпак,селянин и множество намеквания.Не го разбирам тва,ако нямате градивни съвети що пишете?Нали човека сам ще си сърба попарата дееба.
Какво избухна сега ?! Дискутираме с колегата, кое и как може да е по евтино и т.н.Никой нищо не намеква.
Аз на човека съм му обяснил и тук и на ЛС си писахме какво се прави и т.н.
Извинявам се ако нещо съм те обидил
Lyubaka написа:Да питам и аз за моя проблем с ebay(надявам се колегата, който е пуснал темата да няма нищо против). Поръчах си една джаджа от Сингапур. Платих я с PayPal. В крайна сметка не дойде. Отворих диспут и продавача все ме отсвирваше с обяснението, че "въпросът е отнесен до Singpost и се чака отговор от тях". И така повече от месец. Накрая ми писна и ги докладвах на Ebay trust and safety team. Това беше преди около два месеца. И оттогава нищо. Какво мога да очаквам да се случи и кога? Има ли шанс да си получа обратно парите(не че са много, ама все пак...)? Трябва ли аз да направя още нещо?
Lyubaka написа:mileff, мисля, че съм спазил всички срокове. Като докладвах продавача на ebay, получих следния мейл:
"Dear ..........,
On 09-Aug-2008, you closed the dispute with ........... and reported the problem to Trust and Safety. You have stated that your concerns haven't been resolved.
eBay takes policy violations seriously. Our Trust and Safety team will review your report and take appropriate action if the seller has breached the eBay Seller Non-Performance policy.
Our actions may include:
Listing cancellation
Limits on account privileges
Account suspension
Forfeit of eBay fees on cancelled listings
Selling fee schedule adjustments
Loss of Powerseller status
Referral to law enforcement
Due to privacy and legal restrictions, we can't tell you the details of any action we may take. Also, please note that these actions may not be noticeable to other members.
You can view the closed dispute at time on the dispute console overview.
We appreciate you reporting this dispute to us."
Ако правилно разбирам нещата, те са се заели да си го разследват продавача. Колко време отнема това? Когато вземат решение, ако решат, че аз съм прав, по какъв начин ще ми върнат парите и осведомяват ли ме по някакъв начин за което?
Lyubaka написа:ALESYZ, ако написаното от тебе се отнася за мене ще ти кажа, че се оправям сносно с английския. Купуването и плащането не са ми били проблем, feedback-а ми е 100% положителен, като съм пазарувал и от ebay.com и от ebay.co.uk и от ebay.de. Един-единствен път не са ми доставили стоката, отворил съм си диспут, затворил съм го. Интересувам се от нещо конкретно, така че ако бих бил благодарен, ако получа ПОЛЕЗНА информация...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта