VW Centrum Русе-Или вижте ни :(

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 25 сеп 2008 13:56

Не съм съгласен с мнението над мен. Ние не караме кисели млека, а коли ! Аз към ходил в Пловдив в сервиза на VW с двойката и не са ме връщали. Даже съм питал за нов карб (става въпрос за 87-ма година кола) и хората казаха, че имат в Germany (цена 2000 лв) Тове не е DANON , а VW !

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: VW Centrum Русе-Или вижте ни :(

Мнениеот znainainai » Чет 25 сеп 2008 13:58

Sir T написа: .. затова питам какво искахте да и правите?

Работата е такава правя услуга да огледаме един Sharan TDI сутринта сме при колата преди собственика (автокъща) пали добре обаче пуши ( при леко подаване на газ пропушва леко:до 1200об/мин.) и примигва лампата на подгревните свещи (около 3 мин след като е запален двигателя) което е признак за някакъв проблем :evil: Отделно и лампата на беговете свети видимо са здрави. като загря в движение се вижда че пуши постоянно.
Имам странното усещане че само в България е така където и да отида със голфи или паско в цивилизованият свят ще ми обърнат внимание а тук са отворковци и коли под 2000г им е под достойнството да правят :evil: :evil: Колегите пишат че са ми направили услуга като не са ми взели колата (щото били некадърници) е аз искам да ми погледнат колата ик да ми кажат че всичко е ок ( при положение че имам идея какво и има ) и да ги унищожа :014:
Аз не съм хванал всевишний за шлифера(като тях) и за сега не мога да си позволя нова кола (щото бачкам на "хубаво" място ама поне е държавно) пък и нали живеем в демокрация всички имаме свобода на избор аз избирам фирмен сервиз а те се правят на интересни. :evil:

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Чет 25 сеп 2008 15:50

живея в Лондон и всеки ден минавам покраи голям шоуруум,автоцентър продажби и сервиз на Фолксваген и съм свидетел как стари и по стари,нови и по-нови,лъскави и не чак толкова автомобили са в сервиза,и от никъде не изхождам че карайки нова или стара кола нещо или някой би ме върнал или отказал да извърши желаната услуга!Така е в България за жалост!и с колко ли още неща ще се сблъскаме... :?:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 25 сеп 2008 15:56

Kaкво значение има колко е стара колата, бе?! :x
Нали си плащаш?
Български тупанщини са това...

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 25 сеп 2008 16:44

Именно , Тука всички са големи бизнесмени и глемата работа. В цяла Европа се карат също стари коли и те присъстват и в големите фирмени магазини и дори шоуруми. ФВ си е марка и би трябвало обслужването да е според марката а не според годините на колата от тази марка.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 25 сеп 2008 17:07

POLO PAVLETI написа:Именно , Тука всички са големи бизнесмени и глемата работа. В цяла Европа се карат също стари коли и те присъстват и в големите фирмени магазини и дори шоуруми. ФВ си е марка и би трябвало обслужването да е според марката а не според годините на колата от тази марка.

Това мнение подкрепям беше много кратко и пълно !

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 25 сеп 2008 17:26

Принципа, който Влади описа е верен, всичко написано е вярно, но ...
Всеки има право да получи еднакво обслужване, независимо от възрастта на автомобила му.
Петко, следващия път като отидеш, поискай писмено да ти откажат. Напълно е възможно там да е бил някой мързелив за момента приемчик, който е предпочитал да си клати краката, вместо фирмата да изкара 35-40 лева за диагностика - толкова струва цялостния преглед, в който не се влагат никакви части и консумативи.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 25 сеп 2008 17:29

Говори ли с управителя ?

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 25 сеп 2008 17:32

Файда никаква г-н Панталеев ("Шефа" на въпросният център) мина покрай нас като трамвай покрай последна спирка :evil:

Последна промяна от znainainai на Чет 25 сеп 2008 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Чет 25 сеп 2008 17:44

Аз съм бил свидетел в юнитрейд като ходих на диагностика..как имаше един чичка с голф 2ка на който му сменяха левия стоп...и си му обърнаха внимание на човека...явно просто тия хора незнаят защо работят там...всеки доволен клиент води нов клиент...това трябва да е първото нещо което да ги научат!

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Чет 25 сеп 2008 18:29

Някой говореше за ценообразуване горе. Я си представете, че голям процент от кошниците, които търкаляме влизат в официален сервиз - все си мисля, че цените на най - често търсените консумативи ще паднат (търсене и предлагане). Не знам колко от хората мислят като мен, но предпочитам да отида при Гюнтер, който е правил колата, отколкото при Бай Ставри, който е майстор, защото има канал в гаража си.

С горното си изказване не желая да засягам колегите, които си вадят хляба с това.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 25 сеп 2008 18:48

Sir T написа:Нека обясня този вид бизнес, защото работя в него - ...

:bowdown Мисля че по-нататъшни коментари са излишни след така изнесената лекция !

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 25 сеп 2008 18:51

Rijo написа:Някой говореше за ценообразуване горе. Я си представете, че голям процент от кошниците, които търкаляме влизат в официален сервиз - все си мисля, че цените на най - често търсените консумативи ще паднат (търсене и предлагане). Не знам колко от хората мислят като мен, но предпочитам да отида при Гюнтер, който е правил колата, отколкото при Бай Ставри, който е майстор, защото има канал в гаража си.

С горното си изказване не желая да засягам колегите, които си вадят хляба с това.

Ти не отиваш при "Гюнтер" ,а отиваш при сина на Бай Ставри ,който понаучил нещо и почнал работа в сервиз :D

Vilio-SAXOTO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vilio-SAXOTO » Чет 25 сеп 2008 21:59

ами другия пат ми се обади на мене ще я закачим на VAG-COM без проблеми :)

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 25 сеп 2008 22:07

Vilio-SAXOTO написа:ами другия пат ми се обади на мене ще я закачим на VAG-COM без проблеми :)

То за другият път мисля аз да имам VAG-COM. На мойте нямам какво да им тествам ама все някой колега ще има нужда :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”