Хасково - Архив
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
madcap написа:Шопе ти на са прай на девица и ти се ската, па оня Илиян си го знаем нежен е , ма ние сме железо даржим на пиене
Виското сварщи а Наско Anbuch вкара оферта, жена му се занимава с тениски и так натък, прав оргнали и всичко така че атака
На Мене Лимонада Не ми е за даване Камоли ВодКа Другият Път Обештавам ще ти покажа кои бил Нежен
Пък Шопетп на 2 3аши вода нз ко Прай и той
А за Тениските Акоможе Неква Мостричка
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Къ я мислиш тая работа, намерих си материала скоро ще ти се обадя
Снощи па засякох един пияница от форума в бара де
едитнах се хе ехехе
Снощи па засякох един пияница от форума в бара де
едитнах се хе ехехе
Последна промяна от madcap на Нед 28 сеп 2008 20:04, променено общо 1 път.
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
- Angel Stavrev
тамно син металик Х 09 14 АН Комби ще се радвам някои пат да обикаляме вечер готино е де да знам аз лично обичам да карам... доставя ми одоволствие
а по вапроса за музиката аз пак си нямам халдан хабер от тва ама си купувам сега за полото до сега имам
СД>Елит ДВД големия дисплеи Предни Алпин 4 инча от зад Магнат 8 инча бе осилватели сега си зех састезателен буфер от каталог на паинер 12 инча и една 10 уж "БОСИЕ" обаче нито знам как да си окабеля колата нито знам колко силен осилвател да си зема ... нито нищо и ще се радвам.. някои които си има понятие как стават нещата да ми обесни ...
П.С имам претеснение че може да стане с колата цвето музика... което е гадно
а по вапроса за музиката аз пак си нямам халдан хабер от тва ама си купувам сега за полото до сега имам
СД>Елит ДВД големия дисплеи Предни Алпин 4 инча от зад Магнат 8 инча бе осилватели сега си зех састезателен буфер от каталог на паинер 12 инча и една 10 уж "БОСИЕ" обаче нито знам как да си окабеля колата нито знам колко силен осилвател да си зема ... нито нищо и ще се радвам.. някои които си има понятие как стават нещата да ми обесни ...
П.С имам претеснение че може да стане с колата цвето музика... което е гадно
- Angel Stavrev