ПТП с Клубния адвокат!!! ("пожарникар")
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lawyer написа:Разказвам бързо, защото още съм на работа:
Пред главния вход на хотел "Хемус" карам в дясната лента. До мен - жълт бус VW Transporter (започвам да намразвам марката) кара и изведнъж решава да се престрои в дясната лента - върху мен!!! В резултат - натисната шофьорска врата до калника и самият калник е доста натиснат, а веждата е направо яко нагъната и ожулена. КАТ дойде за 20 минути - невероятно. Ето още една основателна причина да стане "пожарна".
Ами то и мен ме блъснаха преди две седмици, но по интересното е, че и мен ме блъсна бус натоварен със стока и то не какъв да е ами VW LT.
Цялата работа стана така, че аз бях най-невинния и най-смачкания
.
Всичко стана така. Карам си аз по булеварда а пред мен кара еин VW GOLF 2 (дизел), а зад мен един VW LT(натоварен със стока). Както си кара този GOLF пред мен изведнъж спира на средата на кръстовището, аз спирам на 2 метра от него, а зад мен буса не можа да спре и като ме блъсна отзад и ме вкара централно в предния, и така аз останах на преса между двамата
Добре, че беше тиглича(ръчна изработка) да ми спаси ламарините от голямо огъване. След този удър излязах с две огънати брони(широките) от които предната със дупка от теглич, и огъната ламарина отзад(до емблемата VW). На предния нищо му няма, а на бус-а огъната лайсна на предната броня.
Но за радост от тази работа излязах невинен banana !
!
Само не разбрах... взел си 50 лв от виновния , за да не викаш КАТ, но въпреки това си ги извикал??? 
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !
ако питаш мен ?не взех 50кинта и после се обадих в Бул инс и им казах че некой ме е ударил пред блока ,тая вика да не викам КАТ а направо да отида до тях -минах на оглед-казаха след 20 дни да ида да си взема паритеDragon написа:Само не разбрах... взел си 50 лв от виновния , за да не викаш КАТ, но въпреки това си ги извикал???
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”