пействам си миналогодишната поръчка от ДЕЛЛ
Vostro 1500
Intel® Core™ 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB), Genuine Windows® XP Home $923.00 1 $923.00
Vostro 1500 Intel® Core™ 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB)
LCD Panel 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife™
Memory 1 или 4 GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM
Video Cards 128MB NVIDIA® GeForce™ 8400M GS не е вградена
Hard Drive 120G 5400RPM SATA Hard Drive
Operating System Genuine Windows® XP Home
Integrated NIC and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem
Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 7.08
Optical Drive 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability, w/ Roxio Creator
Sound Card High Definition Audio 2.0
Wireless Cards Dell Wireless 1390 802.11g Wi-Fi Mini Card
Camera Integrated 2.0 mega pixel Web Camera
Bundle MS Works 8.5-Eng: Basic Spreadsheet, Word Processing & Calendar Program
MediaDirect Dell Exclusive MediaDirect™ Instant Play Software Application
1st Software Norton Internet Security 2006 90-day Subscription
Primary Battery 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
Limited Warranty, Services and Support 1 Year Limited Hardware Warranty with Mail-in Service
Installation Services No Onsite System Setup
Network Assistant 1 Year Dell Automated PC Tuneup
Network Assistant Dell Network Assistant
Bluetooth Wireless Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0 + Enhanced Data Rate), WinXP
Purchase Intent Purchase is not intended for resale.
Processor Branding Intel Core 2 Duo Processor
Labels Windows XP™
Ами стана така, че продадох лаптопа на родителите ми и им купих друг, моя бях решил че е читав още и няма смисъл да го продавам само му купих 4ГБ РАМ, само че не се сдържам и съм на път да си поръчам нов делл (откачен съм по тази марка)
Та не искам да забогатявам, трябва ми справедлива цена, на която да го продам бързо, ползван е почти година, без никакви видими следи, болднал съм по-важните неща. Знам, че има хора занимаващи се с това, затова моля за бързо съдействие, инфото ми е трябва до 24ч часа.
Спешничко ми трябва оценка на един лаптоп от хората в бранша
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
хубави параметри има
но наскоро купих с подобни параметри тошиба с 2г рам обаче и 250г хард диск всичко друго е подобно 128мб АТИ видео, bluetooth, wifi, 2mp camera и т.н. за 1500 от Plesio с гаранции и всичко
незнам дали ще ти върже на тази цена употребяван, колкото и добър да е
сравни по бг магазините и по форумите
но наскоро купих с подобни параметри тошиба с 2г рам обаче и 250г хард диск всичко друго е подобно 128мб АТИ видео, bluetooth, wifi, 2mp camera и т.н. за 1500 от Plesio с гаранции и всичко
незнам дали ще ти върже на тази цена употребяван, колкото и добър да е
сравни по бг магазините и по форумите
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
http://209.85.135.104/search?q=cache:kc ... d=49&gl=bg
Цената сам определяш ! Зависи от състояние/окомплектовка/гаранция и т.н. Естествено важно е и за колко време искаш да се продаде - ако му сложиш цена 900-1000лв. нормално е да се позадържи в теб . Вземи предвид че повечето играчи търсят начин да избегнат или възстановят ДДС-то . Цената на нов е около 1400-1500лв.
Цената сам определяш ! Зависи от състояние/окомплектовка/гаранция и т.н. Естествено важно е и за колко време искаш да се продаде - ако му сложиш цена 900-1000лв. нормално е да се позадържи в теб . Вземи предвид че повечето играчи търсят начин да избегнат или възстановят ДДС-то . Цената на нов е около 1400-1500лв.

StS написа:Gal написа:не видях има ли гаранция?
ако има-повече от 800 лв не ми се вярва да му вземеш
ако няма-и 600 са му много
успех
550, 600 лева макс ...ама макс. А бе хора осъзнайте се това е лаптоп на 1 година та ако ще да е бил на Бил... Това е справедливата цена.
проблема не е че е на една година... видеото му е слабичко а пък и харда е малко... аз казвам 600 също...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StS написа:Gal написа:не видях има ли гаранция?
ако има-повече от 800 лв не ми се вярва да му вземеш
ако няма-и 600 са му много
успех
550, 600 лева макс ...ама макс. А бе хора осъзнайте се това е лаптоп на 1 година та ако ще да е бил на Бил... Това е справедливата цена.
Вие май така си говорите, ходи си купи лаптоп втора ръка за 550 лв, да видиш каква щайга ще е.
Абе към 800 може да му вземеш, без значение гаранция, то като гледам е в САЩ, така че...
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Dan4ote написа:Абе към 800 може да му вземеш, без значение гаранция, то като гледам е в САЩ, така че...

Подкрепям колегата... за 500 лева се продават разни П4 на 1.6 примерно с 40ГБ диск и т.н. За справка сайтовете на Квант сервиз и Лианна. Но и цена над 800 лева е нереалистична, понеже хората, които търсят "втора ръка" съответно търсят и евтино

Поне аз не съм виждал клиент, който даже да се е похвалил, че си е купил втора ръка лаптоп за повече от 500-600 лева

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А бре хора, вие ще ме уморите, поръчах си ново Студио, сега съм в САЩ, а Вострото е в БГ, интересно ми беше каква е пазарната цена, аз за 500лв този лаптоп няма да го дам да го разгледа някой( само батерията му струваше 169$ + цената на редовната), като знам колко съм го плащал аз и всяка допълнителна 'екстра' по него. Темата е изчерпана, разбрах как е пазарът що годе, като се върна ще го мисля, може и да си го запазя. Катанец 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”