Смяна на преден лагер
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на преден лагер
Днес смених преден лагер на лявата главина,трябва ли да минавам на стенд да ми регулират предницата след тази смяна,защото майстора ми вика че не е нужно,но аз да си питам все пак?
-
- Автомобил:
- Двигател:
dlug написа:На теория-да, трябва.
Никога не съм ходил на реглаж след смяна на преден лагер-нямам проблем. И моите познати също. Така че ти си решаваш
Ми мисля да не ходя,майстора ме увери че си белязал нещо на незнам си какво и така всичко е точно.Колата върви перфектно,няма го вече гадното стържене и виене.Лагера го взех за 44лв немски,скъп е но не посмях да взема китайски за 20лв.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
boi4eto написа:ВидиМС написа:Едва ли е "немски" ама дано изкара по-дълго.
Немски части няма .Така поне е според мен.Познавам 1-2 продавачи на авточасти.Ама споко не се шашкай.
Е добре колко струва тогава немския лагер,според мен е немски на кутията пише FAG.
Немски е не се притеснявай.Моите също са FAG на предните главини откакто съм ги сменил преди 2,5 години всичко е ок няма проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:boi4eto написа:ВидиМС написа:Едва ли е "немски" ама дано изкара по-дълго.
Немски части няма .Така поне е според мен.Познавам 1-2 продавачи на авточасти.Ама споко не се шашкай.
Е добре колко струва тогава немския лагер,според мен е немски на кутията пише FAG.
Немски е не се притеснявай.Моите също са FAG на предните главини откакто съм ги сменил преди 2,5 години всичко е ок няма проблеми.
На гривната на лагера трябва да е гравирано FAG и номера,не надпис с оксидация.Какво ли не се продава вече...
- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
Колегата е прав по-добре дай 15 лева за реглаж отколкото 150 за гуми.Защото ако и с 1 мм е мръднал гайките за реглажа в страни ще ти износи гумите неравномерно.А за лагера дано да е немски,защото в българия почти всички части са турски или китайски.Не знам ти от къде си,но тук във Варна от няколкостотин магазина за части(не ги знам тично колко са, но са много) има само един вносител на западни авточасти.