при дъжд не се затваря прозореца
при дъжд не се затваря прозореца
колеги при сухо време няма проблем , завали ме е страх да отворя прозорец ,няма затваряне ако не го дарпам и аз нагоре ,уплатненията като гледам са добре,ако знае някои как да го оправя
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: при дъжд не се затваря прозореца
tzon написа:колеги при сухо време няма проблем , завали ме е страх да отворя прозорец ,няма затваряне ако не го дарпам и аз нагоре ,уплатненията като гледам са добре,ако знае някои как да го оправя
ел. стакла ли са ти ?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
tzon написа:няма затваряне ако не го дарпам и аз нагоре
Искаш да кажеш, че става много тежко движението ли?
Стъклото се движи по едни водачи във вратата. Ако са износени, може да затяга нещо. Скърца ли при движението си стъклото?
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
tzon написа:да
сваляш кората , махаш уплатнението на самата врата , и поглеждаш левия водач на стаклото , от кам ключалката , понеже тои е вдигащия , погледни да не се е извадила пъпката на жилото , а я кажи има ли странен шум като тръгнеш да го вдигаш нагоре , дращете или такова нещо

не никакъв странен шум няма преди малко пак забравих смакнах го и едвам го вдигнах .6те го отворя само ме е страх да не начупя щтипките и да почне да скарца отвсякаде ,ама това го прави при дъжд явно нещо мокри ,или уплатненията на прозореца са за смяна като не намокрят и спират прозореца , нз иначе
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”