Ïàê âè çàíèìàâàì ñ Àóäè

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 24 яну 2006 22:21

Golfer man написа:Stranno, te ne me pitaha za razmera na gumite!!! HA-HA-HA. Mersi vse pak, de!

не виждам какво ти е толкова смешно честно казано ..
Да предположим, че си достатъчно интелигентен, за да се замислиш на две еднакви коли едната с фабричните гуми - ширина/височина/размер .. сиреч обиколката на гумата изичслена от завода при 100км/ч на спидометъра наистина те да са 100км/ч. И втория вариант, различни гуми, сиреч различна обиколка дали при 100км/ч на спидометъра те не са 95 или пък 103? Сега си го умножи по предавките и скоростта .. Силно се съмнявам, че ако се движат една до друга ще показват еднакви стойности!

Ако още ти е смешно - http://www.avtogumi.com/bg/php/tires/tires.php тук има един калкулатор разгледай го!

Dude, много силно се съмнявал някой модератор да ти е махнал мнението с данните на колата .. дори клони към абсурд ;) В Основен форум на Vw клуб, където дори е написано пояснение, за какво и що се пише .. повече от толерантно е отношението на модераторите!

Kind Regards.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Сря 25 яну 2006 0:16

Ами пич виж си въпроса как е зададен и си отговори защо получаваш толкова "полезни" отговори.В случай,че ти е кофти да общуваш с българи живеещи в БЪЛГАРИЯ и смяташ този форум за недостатъчно полезен ,а хората пишещи тук за недостатъчно информирани и интелигентни , просто пиши във форума където могат по-добре според теб да ти отговорят на въпросите.Не се сърди за това,че никой не можа да познае верния отговор на въпроса ти ,тези които се опитаха да ти отговорят просто живеят в България и съвсем не са толкова светнати като канадските камионджии.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 25 яну 2006 0:47

Моят приятел в Холандия ми разказа за една бивша българка, сега с канадски паспорт - отишла да работи в Холандия и като се поопознали му споделила "За вас българите, сигурно е много трудно тук да си намерите работа" :lol: :lol: :lol: :lol:

А пича ми обяснява, че по принцип холандците въобще не ги е*е откъде си :) щом не си холандец и не си от ЕС си се нареждаш на опашката за работна виза :) независимо дали си от България, Таджикистан, Канада или САЩ :)

Потребителски аватар
Golfer man
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Golfer man » Чет 26 яну 2006 17:56

Еи, братлета, за един ден ви оставих и пак ме заатакувахте като Левски Дунав,Русе на Герена когато Дунав беше в А група! Значи, аз пак ще кажа, че моя въпрос беше отрязан заради някакви проблеми и аз не знам какви с РС-то. Аз не искам да се оправдавам с това, но все пак това не е моя грешка. В заглавието бях писал за каква кола става въпрос, но вместо това излезнаха някакви непознати знаци и заради това модератора го е махнал. Тои си е свършил работата. Не го вина!
Що се отнася до гумите на колата, да така е, има връзка между тях и оборотите, но моя въпрос беше да разбера приблизителната скорост при тези обороти! То е ясно, че при такива стари автомобили винаги ще има различия! Една е издухала гарнитурките повече, друга по-малко! На моето Ауди не му работи спидометъра!
Аз след като сам в този форум от 2004-та година, не мисля, че тук има некомпетентни или по-малко интелегентни от мен хора! Напротив, аз съм горд с този форум и хора като vaskoto1 трябва да се намират повече! Какъвто и въпрос да съм задал, винаги съм получавал отговор!
За канадските камионджии - нямам думи! Те доста неща също разбират, но не толкова разбиращи като някои други хора!
Все пак, no hard feelings! Не се ядосвайте, че вие много на зериозно взехте да го приемате!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”