Здравейте,
някой има ли двойка 4х4 с 1,8 90 к.с. и може да ми каже колко гори бензин/газ? Има ли голяма разлика в разхода м/у нормалата версия и синхро? Предимства? Недостатаци? Какво се разваля повече? Чувъл съм че вискокуплунга се свършвал бързо ако се кара с различни гуми. Как може да се тества?? Искам да купувам такава кола и за това питам. Мерси!

Разход на Голф 2 syncro
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз карам Г3 синхро 1.8 моно 90 коня......
Имам го от 3 години и никакви серизони проблеми не ми е създавал...
По повод харча - харчи с около литър повече от нормалните модели, но за сметка на това зимата мъ е първа приятелка!!!
Смяната на гуми се извършва по различен начин, въртят се по различен начин от нормалния автомобил....
Вискомуфата е добре за този двигател и това купе, но ако искаш да го надуеш с повече коне може да я скъса при ръчки, особено при стартове....
Имам го от 3 години и никакви серизони проблеми не ми е създавал...
По повод харча - харчи с около литър повече от нормалните модели, но за сметка на това зимата мъ е първа приятелка!!!
Смяната на гуми се извършва по различен начин, въртят се по различен начин от нормалния автомобил....
Вискомуфата е добре за този двигател и това купе, но ако искаш да го надуеш с повече коне може да я скъса при ръчки, особено при стартове....
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Ръсти, кои е този двигател 1.7 турбо дизел, да не е на Опел Screwy
Не, на старите транспортери и каравелета има мотор 1.7Д. Един приятел има такъв, но неговия е чист дизел, не знаех че има и турбо вариант.
Уникален мъртвец, особено като са го качили на бусово купе

120 му е таван, а 0-100 е цигара и половина.
Абе само пречи на движението....

Надявам се ТД-то да е малко по-пъргаво.
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
1,7 блока е същият като 1,6 и 1,8, именно VW концепт. Двигателя е в момента в буса. Турбото е от ТДИ с долям интеркулер от паджеро и малко променени параметри на помпата. 300 Нм няма, но около 200 може и да ги докара, което не е никак малко. Мисля че 1,8 моно има около 140 Нм. Та този двигател с турбото и малко по дълга скоростна кутия прави без проблеми в буса 150 км/ч. Проблема на бусовете са късите скорости. Сега както е е по бърз от 1,9 ТД, ще видим в по лекото купе...
- milenski
- Автомобил: Golf MK2 SYNCRO
- Двигател: GX 1987
- Контакти:
Моето Syncro е 1,8i GX 90 коня. Да ти кажа лятото с пълен резервоар (смятам го 55 литра) изминах 830 км. Без прекалено много ръчка разбира се. На задна също има 4х4 но всичко зависи от един датчик който се намира на скоростната кутия и е доста капризен. И разбира се го има само в Юнитрейд срещу 80 лева
От този датчик зависи и светенето на задните светлини. Зимата наистина няма спирка.
А как казвате точно се въртят гумите? Аз гледам да съм винаги с еднакви дори и шарката да е еднаква.

А как казвате точно се въртят гумите? Аз гледам да съм винаги с еднакви дори и шарката да е еднаква.
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”