Какъв "подарък" сте намирали в колата си?
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
аз моя пасат си го свалих от автовоза та май нямаха много много време да тарашат.та....сервизни документи и книга.стандартно оборудване-резервна гума,криик,ключ за джантите,едно орГинално фенерче на дюрасел,въпросните разпльокани дъвки под кората на ръчната...и бонбони имаше,ключ за релсите на багажника,дистанционно за алармата която неработеше и май е това.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
почти всеки път намирам разни джунджурии когато чистя колата първия пут наметих мрежички за задните прозорци с едни мечоци
после намерих 3 содени топчета
после пък се натукнах на германска тоалетна хартия
и преди около седмица намерих така известните на децата ПОКЕМОНИ едни кръглички такива някъде към 1 шепа бяха зарадвах братовчедите с тях"все пак кой има германски покемони"
с това приключих с намирането на разни работи само в багажника почвам с другите
в таблото като вадих километража намерих един ключ от някакъв катенар
в единия сенник на шофера намерих си ГСМ номер
а в жабката имаше монети

- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
-
GVG
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
И аз намерих доста неща - химикалка в сенника, която още си стои там, доста монети - пфенинги под предните седалки, дървена оцветена гъбка, която не знам къде отиде, монтиран кар кит свободни ръце, разбира се без самия апарат. Под основния му модул намерих визитката на този, който го е монтирал - някой си "Ханс" от Мюнхен. Отзад в багажника си беше със стандартното оборудване - аптечка, триъгълник, оригиналната резервна гума Мишлен с DOT 124, която също си стои още там. В джантата на гумата, в една стиропорна форма си има крик, ключ за гумите, отвертка, ключе 12 - 13, подвижен теглич - всичко беше непипано. И за моя приятна изненада четири допълнителни джанти с гуми. Само при транспорта с автовоза от Мюнхен до тук ми изчезна една черна стойка за чаши, подобна на тези от Макдоналдс, но това не е голяма загуба.
Хм, усещам едно приятно вълнение като пиша тези редове, свързано с първите си впечатления от "новата" кола.
Хм, усещам едно приятно вълнение като пиша тези редове, свързано с първите си впечатления от "новата" кола.
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
groznika написа:Когато си купих полото и му изтръгнах салона за да го сменя си намерих под задните седалки стар насран памперс
Хаха, това изби рибата бе Аз съм си намирал стотинки във врати, еврота а-бала
PostMortem написа:Резервна гума, оригинален крик, оригинален ключ с няква оригинална отвертка и дори оригинално ключе за джанти. Всичко беше в оригинална пластмасова кутияНай-шокиран останах като махнах пластмасата на моторчето на шибедаха и видях че има оригинално шестограмче за ръчно затваряне
Това и аз го забелязах ония ден, много добре замислено

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”