След това свързването ако искаме да сложим сиренка:

Или ако искаме без сиренка:

Довечера колегата ще ми прати и снимки. Също ще ги кача веднага.
Още веднъж благодарност на racing_team_vidin!
malkiiq написа:ок аз сьм го направил така с заления и сивия ама като го задьржа ключа и гори алармата???? защо така някаква идея????![]()
само дето сьм ги вьрзал в прага но не мисля че е от голямо значение, иначе светлинната индикация е наред
malkiiq написа:да така сьм го вьрзал , принципно схемата е тази на долния ред в дясно ама на кои кабел от буксата трябва да го вьржа?там дето е показано че се прекьсва на модула какьв цвят е ?щото тва дето ми го пише в указанието което имам и е сьщото сьс снимката от 1 стр.ама цвета дето го пише не отговаря(просто няма такьв цвят кабел)та някой знае ли го ????
racing_team_vidin написа:malkiiq написа:да така сьм го вьрзал , принципно схемата е тази на долния ред в дясно ама на кои кабел от буксата трябва да го вьржа?там дето е показано че се прекьсва на модула какьв цвят е ?щото тва дето ми го пише в указанието което имам и е сьщото сьс снимката от 1 стр.ама цвета дето го пише не отговаря(просто няма такьв цвят кабел)та някой знае ли го ????
аз ли съм малуумен, но не мога да те разбера, на 2 страница от първия пост е обяснено има и снимки, имаш два кабела на колата, при теб се съмнявам че не връзваш алрмата както трябва, неможе на всички да е така при теб да е различно. Схема на свързване поситив тригеринг
malkiiq написа:racing_team_vidin написа:malkiiq написа:да така сьм го вьрзал , принципно схемата е тази на долния ред в дясно ама на кои кабел от буксата трябва да го вьржа?там дето е показано че се прекьсва на модула какьв цвят е ?щото тва дето ми го пише в указанието което имам и е сьщото сьс снимката от 1 стр.ама цвета дето го пише не отговаря(просто няма такьв цвят кабел)та някой знае ли го ????
аз ли съм малуумен, но не мога да те разбера, на 2 страница от първия пост е обяснено има и снимки, имаш два кабела на колата, при теб се съмнявам че не връзваш алрмата както трябва, неможе на всички да е така при теб да е различно. Схема на свързване поситив тригеринг
не колега не си малумен просто аз ползвам схемата на аир контрол лок... ми ще пробвам утре и с другия вариант, а оранжевите ги изолирам нали???
malkiiq написа:мерси много за инфото, но като дигам стъклата с ключа защо ми гори модула на алармата и не иска да закл. и откл.?това не ми е ясно, а реално не мисля че оранжевите кабели в двете схеми се различават много разликата е масата в единия случай.Може ли според теб там да е проблема????
racing_team_vidin написа:malkiiq написа:мерси много за инфото, но като дигам стъклата с ключа защо ми гори модула на алармата и не иска да закл. и откл.?това не ми е ясно, а реално не мисля че оранжевите кабели в двете схеми се различават много разликата е масата в единия случай.Може ли според теб там да е проблема????
пич слушай сега, масата ти я държи постоянно, а ключа ти подава плюс, което само по себе си е късо съединение, вземи срежи тея два кабела и стига си умувал толкова
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта