От Skoda Auto разпространиха първите официални снимки на новото си, четвърто моделно попълнение- Roomster. Световният дебют на автомобила ще се състои по време на изложението в Женева, което ще се проведе от 28 февруари до 12 март. За първи път, концептуална разработка на модела Roomster беше демонстрирана по време на салона във Франкфурт през 2003 година.
Това, което ще впечатли публиката на изложението в Женева, а със сигурност и бъдещите собственици на Skoda Roomster, няма да бъде само очарователния и динамичен външен вид на модела. По традиция Skoda предлага сериозно вътрешно пространство, разпределено по най- оптималния начин. При Roomster тази тенденция е запазена и развита благодарение на Varioflex системата на задните седалки. Освен това новото попълнение в моделната гама на Skoda ще предложи и голямо разнообразие по отношение на задвижващите агрегати. Roomster ще се предлага с три бензинови и три дизелови двигателя, в комбинация с механична или автоматична предавателна кутия.
Skoda Roomster ще се произвежда в завода Квасини, а един от първите пазари, на който ще бъде представен ще бъде родния за марката. Продажбите се очаква да стартират през лятото на тази година.
http://autopress-bg.com/index.php?cat=1&sub=1113
Skoda Roomster със световен дебют в Женева
уффффф
харесват ми пустите Шкодовки - новите де
и много ме радват 101 коня дизелите на фабията, имах възможност да ме возят/карам няколко месеца и се впечатлих и замислих един ден....дали да не скокна на една такава
не знам от пасата на фабия как ще се чуватвам ама аз винаги съм бил фен на малките коли, ама с пасата пред 6 години си беше любов от пръв поглед, дип , че и тогава такива все още бяха рядкост по улиците ни В3... даже любимите ми приятели - момците със щапките и хранилките на изхода на софия - Тракия ме спряха да го разгледали отблизо.....
харесват ми пустите Шкодовки - новите де
и много ме радват 101 коня дизелите на фабията, имах възможност да ме возят/карам няколко месеца и се впечатлих и замислих един ден....дали да не скокна на една такава
не знам от пасата на фабия как ще се чуватвам ама аз винаги съм бил фен на малките коли, ама с пасата пред 6 години си беше любов от пръв поглед, дип , че и тогава такива все още бяха рядкост по улиците ни В3... даже любимите ми приятели - момците със щапките и хранилките на изхода на софия - Тракия ме спряха да го разгледали отблизо.....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”