странен шум подвигателя на голф афт
-
- Автомобил:
- Двигател:
странен шум подвигателя на голф афт
Здравейте,понеже пускам за първи път форум може и да не бъда достатачно изчерпателен.Имам странен шум по двигателя-и ми се срува ,че е идва от клапаните.притежавам голф 3 афт мотор от близо една година.Искам да споделя следната ситуация,която не съм сигурен дали е възможно да е причина за появата на шума(смених маслото масления филтър,и въздушния филтър след което на следващия ден пътувах за бургас и колата през целия маршрут ми саздаваше проблеми изразяващи се в губенето на обороти и гаснене при освобождаване от скорост.бях изминал 300км след което отбих и реших да проверя какъв е проблема-отворих предния къпак и след оглед се оказа че "майстора" който ми смени маслото е забравил да свърже буксата на бордовия компютър(кутиката до въздушния филтър хитачи)След като го сварзах колата започна да работи перфектно но се появи този странен шум.Искам да добавя и че колата е с газов инжекцион.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
golf24 AFT написа:да и аз съм на това мнение но не съм сигурен и поради тази причина питам иимам план в понеделник да се уговоря с автомонтъора ми смо да чуе този шум идаде компетентно мнение колкото е възможно това,благодаря за отговора
Амчи превключи на бензин и чуй.Бензинените дюзи трака осезаемо по-малко и малко по-меко от газовите си събратя (то още зависи и от марката на газовите дюзи,но в БГ по принцип слагат най-алтавите).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”