проблем с крадците

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 27 сеп 2008 14:39

за сега проблема е за халогените , те като не могат да свалят халогените , кфо им пречи да махнат цялата броня или да счупат халогена , за едната щуротия примерно ... все пак няма да са със празни ръця . в България всичко е възможно , и най-вече кражбите за съжаление ...

п.п. според мен , няй-добрия начин да се предпазят халогените е с нитове и силикон за стъкла :wink: проблема е че ако искате да сиги смените , ще се наложи да се чупят което е кофти в случая :oops:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Нед 28 сеп 2008 14:34

Аз преди месец и нещо бях в Сапарева баня на гости, стояхме близо 2 седмици и още на третия ден гепиха черните кристални мигачи, ама черните халогени оцеляха. Нали колата е с чужда регистрация, ко ли са си казали, да го отарашим тоя. Незнам как да се противодейства на това явление. Трябва ток да тече по колата да не я пипат, те пък ръкавици че си сложат и пак ще ги вземат. Тия неща не струват никакви пари, обаче се крадат на поразия, това какъв мотив го задвижва, незнам. Или за спорта, или от завист и злоба или за продаване, то няма много варианти.

marioet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marioet » Нед 28 сеп 2008 14:43

слагайте яко силикон и си свиркайте

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Нед 28 сеп 2008 14:59

и на мен ми ги откраднаха намерих си други сложих ги и обилно ги облепих отзад отпред и кадето може със силикон и сега нямам проблеми. единствения недостатък е че като сменях крушките на халогените и лягах отдолу :)

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Нед 28 сеп 2008 19:48

аз моите бленди съм ги вързал отзаде със свински опашки, верно малко кофти седи, но хем няма да паднат(щото се счупиха чопчетата и за малко да ги изгубя :Р)и хем е препядствие за крадеца(не, че, ако иска няма да ги вземе и с тях).
Само дето стоят малко раздалечени от мигача, но мисля, че може да се коригира.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 28 сеп 2008 20:32

Mamaligar написа:и на мен ми ги откраднаха намерих си други сложих ги и обилно ги облепих отзад отпред и кадето може със силикон и сега нямам проблеми. единствения недостатък е че като сменях крушките на халогените и лягах отдолу :)

по добре да лежиш от долу , отколкото да ходиш постоянно до магазина :да:

lyuboo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyuboo » Нед 28 сеп 2008 22:05

Deo88 написа:
Mamaligar написа:и на мен ми ги откраднаха намерих си други сложих ги и обилно ги облепих отзад отпред и кадето може със силикон и сега нямам проблеми. единствения недостатък е че като сменях крушките на халогените и лягах отдолу :)

по добре да лежиш от долу , отколкото да ходиш постоянно до магазина :да:

:да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”