Запечатан багажник?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 27 сеп 2008 17:57

SANDO 1 написа:Абе и аз ще го запълвам,задния капак,обаче задължително после ще си направя осветление на номера щото много се заяждат тия ченгета вече :evil: веднъж ме спират в Панагюрище и понеже нямаше за какво да се заядат вече единия вика:даи да го глобим за тва че не му е оригинален волана :049: за тва трябва сичко да си е както трябва :?

хех , за волана ли :shock баси куките ... все пак си бил в Панагюрище , тук всичко е позволено :lol:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 27 сеп 2008 18:09

Gigabyte написа:
Deo88 написа:еми нищо нети пречи да сложиш една ламаринка и да я завариш , после малко боя и готово (щом не искаш да сепръска целия капак) след това си избираш някаква лепенка и Воала ... Примерно : Лепенката може да е фирмена на Фолксваген Клуб ;) имаш голям избор но само боя е най-добрия :да:

Не си добре с тия решения... Преди така слагахме на вартбурга лепенки където беше ръждясало и гнило :lol: :lol:

казвамго защото като не искат да се пръска целия капак това за мен е единственото решение . тук в Панагюрище има две момчета на който задните капаци са правени по много ама много специфичен начин ... на единия ( става въпрос за голф 2 ) задния капак е заварявана ламарината и направо е пръснат с боя , а на другия сие направен пак с ламарина , леко кит и една лепенка ( няма да казвам точно каква ) но кита си личи като си по-близо до колата ... просто всеки взима някакви странни решения и така .

п.п. колега , що се отнася до снимката за машинката , тази Неделя най-късно ще тия пратя да видиш аз как ще я поставям :)

Потребителски аватар
SIMETO1
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 1999

Мнениеот SIMETO1 » Съб 27 сеп 2008 18:32

popyi написа:ето какво направих аз колега - купих си една машинка от 5лв , монтирах я и си прекарах един кабел до отпред и всичко е супер :yahoo:
Изображение
Изображение

Колега мяшинката за чистачките и маркучето кадето пръска вода от чистачката какво ги направи.Защото гледам на снимката вътре кадето си поставил машинката е много чисто тоест няма никакви чаркове вътре скоро ми предстои да запечатвам багажника и незнам как точно да я сложа тази машинка за централно от къде да взема захранване и така нататък.Някой от колегите във форома ми каза да я вържа направо за кабелите на чистачката,направо като бутна лоста за задната чистачка и багажника да се отваря.Незнам какво да правя помагайте моля ви.Но имам и друг проблем моето централно е оригинално в багажника с въздох месля че енего какво да го правя.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 27 сеп 2008 18:44

колега , ако искаш изчакаи утре да си снимам моя капак на голфа , и аз махнах чистачката , но машинката мисля да си седи там .

Потребителски аватар
SIMETO1

Мнениеот SIMETO1 » Съб 27 сеп 2008 18:46

смисъл аз съм с Г3 същото ли е като на Г2

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 27 сеп 2008 18:57

SIMETO1 написа:смисъл аз съм с Г3 същото ли е като на Г2

да видях че си с голф 3 , но аз ще ти покажа как ще го направа , ти вече ще се водиш по снимката и ще го направиш същото ( едвали да не стане ) :)

Потребителски аватар
SIMETO1

Мнениеот SIMETO1 » Нед 28 сеп 2008 8:05

Deo88 написа:
SIMETO1 написа:смисъл аз съм с Г3 същото ли е като на Г2

да видях че си с голф 3 , но аз ще ти покажа как ще го направа , ти вече ще се водиш по снимката и ще го направиш същото ( едвали да не стане ) :)
значи колега аз ще съм си удома към 19 часа.И ще чакам за снимки.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 28 сеп 2008 10:53

И аз съм с ел. машинка :D Копчето ми е на таблото. Кабели съм използвал тези от лампичките за номера до задния ляв калник, а от там до отпред съм прекарал нов кабел :wink:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 28 сеп 2008 12:38

мойто копче съм решил да е скрито :roll:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 28 сеп 2008 14:28

Ми аз на моито табло няма къде да си сложа бутонче за отваряне щото сега там ми е tv-to,и мисля да използвам ръчката за задната чистачка нали и без това вече няма да се използва само трябва да я направя да работи без контакт :roll:

Потребителски аватар
SIMETO1

Мнениеот SIMETO1 » Нед 28 сеп 2008 17:03

Deo88 написа:мойто копче съм решил да е скрито :roll:
колега нали ще дадеш снимки щтото иначе немога да го направя.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 28 сеп 2008 20:26

ето колега
Изображение

Значи . това с червената линия ги съединявам такаче като се натисне копчето (или там с каквото си го направиш) то да го дръпне , и така да се отвори . Аз още несъм го направил обаче ще е на такъв принцип . и ще е скрито под тази ламарина (червената) която виждаш а кабелите , мисля че няма да пречат ако ли пречат , се ще се нагоди ;)

п.с. Извинявамсе за качеството на снимката , обаче с такъв телефон разполагам 8)

Потребителски аватар
SIMETO1

Мнениеот SIMETO1 » Нед 28 сеп 2008 22:33

Deo88 написа:ето колега
Изображение

Значи . това с червената линия ги съединявам такаче като се натисне копчето (или там с каквото си го направиш) то да го дръпне , и така да се отвори . Аз още несъм го направил обаче ще е на такъв принцип . и ще е скрито под тази ламарина (червената) която виждаш а кабелите , мисля че няма да пречат ако ли пречат , се ще се нагоди ;)

п.с. Извинявамсе за качеството на снимката , обаче с такъв телефон разполагам 8)
мерси колега ще видя какво ще направя.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 29 сеп 2008 11:19

Stefan написа:И аз съм с ел. машинка :D Копчето ми е на таблото. Кабели съм използвал тези от лампичките за номера до задния ляв калник, а от там до отпред съм прекарал нов кабел :wink:

Аз съм вързал машинката за кабелите на задната чистачка (и без това нямам вече) като бутна лоста за задната чистачка и се отваря багажника :wink: Няма прекарване на кабели,няма копчета :twisted:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 29 сеп 2008 11:43

lucky7o написа:
Stefan написа:И аз съм с ел. машинка :D Копчето ми е на таблото. Кабели съм използвал тези от лампичките за номера до задния ляв калник, а от там до отпред съм прекарал нов кабел :wink:

Аз съм вързал машинката за кабелите на задната чистачка (и без това нямам вече) като бутна лоста за задната чистачка и се отваря багажника :wink: Няма прекарване на кабели,няма копчета :twisted:

и това е решение (е за Тфа още несъм махнал кабелите ) но се колебая м/у двете ( с копче , или така) понеже мислех копчето някъде да го покрия , но и така става. Нито ще играят допълнителни кабели , просто свързваш , и Воаля ... :oops:

Върни се в “Направи си сам!”