Момци, живо ме интересува дали някой знае КОЛКО ГРАДУСА е ВОДАТА на повърхността в този язовир в момента?
Някой ако е ходил на риба, или е близо до него... Ако може да помогне... ЖИВО МЕ ИНТЕРЕСУВА

яз. Йовковци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе дано да стане тва спускане, че Калинка ме стрсна нещо с градусите. На 6 градуса съм бил. Ма на 3 ше ми дойде в повечко май.
Па за рибите... не мога да ви разбера... Всичко рибари искат да фанат огромни риби. Ма като ги видят се насират. Като са толкос мъже, нека слязат подводата да ги ловят бе! Като харпунджиите - за мен те са истински ловци - дебнеш, гониш и хващаш рибата В НЕЙНАТА си среда. Равен си с рибата.
А с въдици и мрежи и баба може. Пие си бирата на сушата и се прави на мъж. А влез от долу да я гониш а?
Па за рибите... не мога да ви разбера... Всичко рибари искат да фанат огромни риби. Ма като ги видят се насират. Като са толкос мъже, нека слязат подводата да ги ловят бе! Като харпунджиите - за мен те са истински ловци - дебнеш, гониш и хващаш рибата В НЕЙНАТА си среда. Равен си с рибата.
А с въдици и мрежи и баба може. Пие си бирата на сушата и се прави на мъж. А влез от долу да я гониш а?
- dessident
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже до скоро карах с камиона строителни материали по язовира (мн къщи, мн вили не е истина просто ) сега малко по слабо по за студисе времето и мисълта ми е да не кажа всеки ден ама през ден съм там и ми е интересно каде ще се гмуркаш по към стената или в горните му краища.... и друго за това нещо не се ли изисква разрешение от някого 

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
В Йовковци май няма толкова големи риби, не е толкова стар язовира, интересно е дали ще се намери посуда или нещо интересно от селото което е било там
имам приятели с вила под язовира, до Къпиновския манастир, където ходехме често. Всъщност е на дядо му и баба му които преди са живеели в селото където сега е язовира но са ги изселили и са им дали място там
както и всичките им съседи

имам приятели с вила под язовира, до Къпиновския манастир, където ходехме често. Всъщност е на дядо му и баба му които преди са живеели в селото където сега е язовира но са ги изселили и са им дали място там

Върни се в “ОФФ-Топик - други”