Jetta mk2 - проблем с люка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
TheSheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Jetta mk2 - проблем с люка

Мнениеот TheSheriff » Пон 29 сеп 2008 21:12

Здравейте,
Пиша във връзка проблем с люка на джета.
Миналия четвъртак беше дъждовен ден и решавам да отида да си свърша една работа с колата, за да избегна намокряне. Пред нас, като беше спряна на равно, вътре всичко си беше ОК. Като отидох до мястото да си свърша работата, се наложи да спра колата под наклон ( с вирната предница). Свършвам си там работата, връщам се , потеглям, колата се изправя и ... ХОП потича ми вода в крака и по ръба на целия шибидах. Прибирам се аз и оглеждам, че оплатнението отзад и в левия и десния край е леко пропаднало.
Какво ще ми предложите? Проверих в 1 магазин, тук в Плевен, дали се продават такива уплътнения и ми казаха, че няма. Дали да разглабям люка, сега, тези дни понеже го дават по-слънчево и да се мъча да го понадигна (уплътнението) ? И ако да с какво лепило да го лепя? Трябва нещо желязо-гума, да хваща ...
Или пък остава варианта да се напълнят дупките със силикон... какъв вид да е той?
Мерси за отделеното време :wink:

Последна промяна от TheSheriff на Вто 30 сеп 2008 17:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 29 сеп 2008 21:52

Порови тук колега - теми много :wink:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=93625

TheSheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TheSheriff » Вто 30 сеп 2008 17:05

Да де, ама тук пича има проблем с целия шибидах, а пък при мен си върви(отваря и затваря) супер, нормално. Просто уплътнението се е прецакало. И да ми предложите някакви лепило което е подходящо за целта ? :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”