EH4035AR написа:продавам двусексиона нела и алтернатор за голф3
фаровете 80лв
алтернатора 50лв
коментар
А аз продавам двусексиона Цецка

турса да си купа фарове ANGEL EYES за голф 3 някои ако му се намират да ми пи6е но по вузможност рингожете да неса цял круг ами полу круг.....
мс много колега 6те помисла и 6е ти кажа ако ре6а, ами бартер за джанти и допла6тане от моя страна ?сло4аино......
оо колега тва ве4е си е уферта ок 6е вида кога 6е имам си4ките пари и 6е ти пи6а
:lol: Кажи на познатите ти, че аз съм им казал, да си пият хапчетата редовно. Мога да им препоръчам лекар също. И като отидат в аптеката да им надпишат или да им ги дадът в различни цветове да не ги бъркат..
mafiota09 написа:Продавам мacкa бec eблeмa.ЦЕНА 80 лв. Cнимки na email.
mafiota09 написа:Bтopa paкa e кapaнo e 3 мeceцa cac нeя.Mapкa F.K за Golf 3 e във гapaжa пoглeднeтe и щтe я вйдите!
sladura2206 написа:колега ас сам пробвал игосчупих после няма дати обяснявам за какви нерви става вапрос.Ако искаш пробвай сам решаваш успех.
sladura2206 написа:мисалта ми беше как се разглабя.Поне с това несам се сбласнвал още.Може да звучи смешно ное така.Благодаря предварително.
sladura2206 написа:колега ас имах сащия проблем оказасе че спирачната помпа се износила яйцевидно и спирачната течност се враща обратно не прави добро налягане . Купих нова и край проблема се реши. Дано дасамти бил полезен УСПЕХ.
sladura2206 написа:здревей ас имах сащия проблем ходих кадели не накрая долях анифриз и проблема се реши датчика трпябва дае вав антифнриз постоянно за да отчита темп.и да включва перката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта