Някой знае ли за кои кабели и букси да се закача?
Темпомат за пасат B5 1.9 TDI AFN
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Темпомат за пасат B5 1.9 TDI AFN
Привет, знам че има доста теми по въпроса. Никъде не открих обаче описание на кабелите за които се закачат ключовете за темпомата. При мен няма изведена букса и трябва да се закача към екуто направо. Следвах една схема но там говорят за 3 букси - черна, жълта, кафява. В едната от темите Васко го е закачил само за бялата и оранжевата букса. При мен дори цветовете на кабелите не съвпадат със номерата на пиновете на съответните букси. Нямам оригиналните кабели за темпомат, така че и цвета не им знам

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Отиди при Vaskoto1 - при него трябва да има поне 2-3 описания за монтажа, отделно и той поне толкова пъти го е правил - ще ти помогне.
Малко да посъживя темата.
Значи ходих до Васко и взех упътването за инсталиране. Обаче се оказа същото като това което е прикачено тук http://vwclub-bg.org/uploaded/manual/tempomat/Numeriser.pdf
Това упътване не върши работа за моя пасат. Бялата букса която се ползва е с 15 пин-а, докато при мен е 10.
Така че ако някой е слагал темпомат на по-стар Б5 може да сподели какво и как прави. Аз ще пробвам пак по схемата в елса-та да видим дали ще се получи. С тая жълта букса дето я ползват пък при мен я няма не се надявам много.
Значи ходих до Васко и взех упътването за инсталиране. Обаче се оказа същото като това което е прикачено тук http://vwclub-bg.org/uploaded/manual/tempomat/Numeriser.pdf
Това упътване не върши работа за моя пасат. Бялата букса която се ползва е с 15 пин-а, докато при мен е 10.
Така че ако някой е слагал темпомат на по-стар Б5 може да сподели какво и как прави. Аз ще пробвам пак по схемата в елса-та да видим дали ще се получи. С тая жълта букса дето я ползват пък при мен я няма не се надявам много.
Re: Темпомат за пасат B5 1.9 TDI AFN
Получих лс от колеги относно темата. Темпомата не съм го подкарал все още. Упътването дето взех беше за по-новите модели и не ми свърши работа. Схемата в елсата или не я разчитам правилно или не съвпада съвсем с моя пасат. Честно казано не знам къде да търся оригинални инструкции за инсталиране. Ако някой може да помогне ще е в полза на доста хора 

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Колега, виж дали тази тема може да ти помогне. Описаните инструкции са за AHF и ALH с 10 - пинова букса.
Ей голямо мерси
Изглежда същото. Да видим кога ще остане време да го пробвам.
Изглежда същото. Да видим кога ще остане време да го пробвам.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта