Въпрос относно модификациите на Golf iv 1.9 tdi pd
- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Въпрос относно модификациите на Golf iv 1.9 tdi pd
Здравейте,толкова четене тези дни из форумите и не намерих отговор относно модификациите на Golf IV 1.9 tdi. Насочил съм се да скачам вече на четвърта серия и по точно 1.9 tdi 150ps. Обаче като се ровя по обявите и немога да разбера има ли някаква разлика между Golf IV 1.9 tdi gti 150ps i 1.9 tdi 150ps highline. След като знам, че това са нива на оборудване, и при единия и другия срещам наборът от екстри(esp,recaro-leder,tempomat,bordcomp,klimatronik,подгр на седалките i t.n) По снимките не намирам разлика в височината на окачването така че..........? Пояснете.!!! 

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Разлика май няма,но това което знам е че на TDI-GTI слагат джанти BBS-RS 16'',докато на Highlin-a си слагат сериините ляти джанти за голф 4
Един съвет
недей да гледаш дали е GTI или Highline,ами гледай да намериш читав екземпляр,защото първо че тди150к.с са голяма рядкост,второ че са доста по скъпи от всички други тди-та и трето че такива коли обикновено ги натискат здраво и вероятноста от читав екземпляр на добра цена и да е 150к.с. и дае запазен е МНОГО малка

Един съвет

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
относно модификациите
Е ,благодаря ти колега.(Dorian) И аз само май тва забелязвам,разлика в джантите при стандартното оборудване. Мислех да хварля повечко пари за да намеря хубав ама......Вече няколко месеца тарся и виждам,че са скъпи и незнам дали си струва да се хварлям толкова пари,след като от отзиви чувам че нямало чак такава разлика от 116,131 коня вав вървенето.
А и незнам колко още ще мога да чакам.

- Dorian
Хубаво ТДИ примерно 116 или 131к.с. можеш да вземеш за около 12-13000лв. докато хубаво тди 150 бях гледал два екземпляра преди няколко месеца и им искаха 18000лв
Класическия метод си е даси намериш по-малкото ТДИ 131к.с слагаш му едно чипче за 200-300лв. и пак имаш 150-160к.с.,а и ще ти останат доста парички.Дори и 116к.с. да вземеш хубаво то с чип пак става около 150к.с. такаче според мен е грехота да се дават толкова много пари за голф 4

Класическия метод си е даси намериш по-малкото ТДИ 131к.с слагаш му едно чипче за 200-300лв. и пак имаш 150-160к.с.,а и ще ти останат доста парички.Дори и 116к.с. да вземеш хубаво то с чип пак става около 150к.с. такаче според мен е грехота да се дават толкова много пари за голф 4

- Dorian
Ицку® написа:Dorian по добрия вариант е TDI 150к.с с чип.
Аз знам че е най добре тази комбинация,но неси заслужава парите според мен

Иначе към колегата mircho82 ето какво видях преди малко в мобилето: http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”