mod edit: gr_kanev
предни пружини
предни пружини
Колеги,смених 4-те амортисьора,тампони(предни),но ми се струва че колата седи леко наляво и преодолява неравностите по меко!!!дали пружините са за смяна или аз тежа много
,но досега на други коли не_съм усещал такова нещо.Мерил съм с пръсти разстоянието между гумата и калника-повечето пъти е по-клекнала в ляво но е била и равна
Дали тоя от реглажа нещо не обърка.Някой ако му се пише ще съм му благодарен.Мерси
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Здравей колега.
По принцип пружините омекват с времето, но обикновенно равномерно,
все пак се амортизират. Не знам колко килограма тежиш, но ако си над 120 кг.
може и да дава отражение върху стойката на автомобила. При реглажа на предния мост няма как да ти променят това за което пишеш. Възможно е и да е омекнал тампона, но щом си ги сменял скоро, не би следвало да е от това.
Отиди на някоя от срещите които се организират във Варна при паркинга на Терапията http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=1393382#1393382 , за да видят и колегите като паркираш на равно дали има отклонение.
По принцип пружините омекват с времето, но обикновенно равномерно,
Отиди на някоя от срещите които се организират във Варна при паркинга на Терапията http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=1393382#1393382 , за да видят и колегите като паркираш на равно дали има отклонение.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
като са ти нови тампоните заради съпротивлението на тампона между бомбето и амортисьора реактивната ти щанга е много чуствителна към неравностите на пътя и наклоните.Често съм спирал колата да погледна дали някоя гума не се е спукала че ми се струва все нанякъде наклонена колата.Хубаво е човек да си купи оригинални тампони в края на краищата се убедих аз 
- Bobko81
- Автомобил: Skoda Fabia I 1 4 16V
- Двигател: AUB
Re: предни пружини
Здравейте колеги случайно попаднах на тази тема и искам да попитам при мен проблема е същият и аз съм горе долу тези килограми но колата се кара малко до работа и обратно средно по 20-30мин на ден.Колата стои леко килната наляво но не винаги имало е случай паркирана на равно го няма този проблем не знам на какво се дължи това?