iceberg9 написа:гумите както каза колегата, но по принцип са си ниски, аз закачам от време на време по "легналите" полицаи, за качване и паркиране на тротоар въобще и не си помислям .
Поздрави
колегата е абсолютно прав за съжаление
за качване по бордюри не си и помислям:-)
лошото е че преди 3 месеца си отрязах картера на една шахта, на която не можех да допусна, че колата би се допряла
и после като викнах господа полицайте за да ми напишат протокол (за да ми покрие каското щетите), онзи ми каза да се радвам, че нямало да ми пише акт и старателно ми обясни как точно да му върна протокола, който ми дадохда да попълня, така че вътре да ми е "благодаряността" (разбирайте пари), защото можело и да не ми пишат протокол, а да съм си отишъл до КАТ с колата за такъв /която кола поради липсата на масло вече не беше в движение/)

направо бях бесен
защото какво се оказа?!?! след като съм си платил всички данъци за апартамента и колата, винетките и акциза на бензина, в XXI век карайки по СТОЛИЧНА европейска уличка колата ми се разби ?!? и после полицайте ми поискаха пари за да не ми пишат акт

и за да ми издадат протокол

просто не е истина
извевстно решение е метална кора. аз лично сериозно съм се замислил да си взема такава. до колкото разбрах цените им варират от 300 до 600лв.