Бившата "Мототехника" в кв. "Хладилника"
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бившата "Мототехника" в кв. "Хладилника"
колеги, утре е срокът ми за оглед на голата в ЗК "Български имоти". Трябва да отида в бившата "Мототехника" в кв. "Хладилника". Помагайте с подробни указания, че днес не можах да я намеря! 

Последна промяна от Lawyer на Сря 25 яну 2006 21:58, променено общо 1 път.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми виж по точният адрес в www.bgmaps.com 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като наследник на 'Мототехника І' АД /което е правоприемник на ДСО 'Мототехника'/, Дружеството разполага с голяма материална база, включваща магазини, сервизи за техническо обслужване и ремонт на моторни превозни средства и автомивки на територията на Софийска област. Дружеството разполага с терен от около 15 /петнадесет/ декара, находящ се в гр. София, кв. 'Хладилника', бул. 'Черни връх' № 62.
Май с тоя номер 100 са те пратили на майната си.
Успех!!!
Май с тоя номер 100 са те пратили на майната си.
Успех!!!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
колега по кое време утре ще ходиш там...ако видиш един черен голф свирни и аз ше съм там едни тампони да сменям.
ПП ако все още не си разбрал къде е и тия номера не ти говорят нищо сервиза се намира като караш по Черни Връх от Японския към Околовръстното и после Драгалевци като стигнеш кръстовището със ул Сребърна (кръстовището след Кошарите) подминаваш го него и веднага след него от дясната страна е Мототехника срещу нея на другия тротоар има Автомивка голяма.успех.

ПП ако все още не си разбрал къде е и тия номера не ти говорят нищо сервиза се намира като караш по Черни Връх от Японския към Околовръстното и после Драгалевци като стигнеш кръстовището със ул Сребърна (кръстовището след Кошарите) подминаваш го него и веднага след него от дясната страна е Мототехника срещу нея на другия тротоар има Автомивка голяма.успех.
Lawyer написа:Успешно намерих мястото. Бях първи. Огледът мина добре. Благодаря отново на всички!
Моля модераторите да ми кажат в кой раздел да пусна тема с "карта" и данни за точното местонахождение на Центъра за ликвидация на щети на ЗК "Български имоти", за да послужи на други колеги.
дай после впечатления за това как плаща тази ЗК, коректни ли са, шикалкавят ли и т.н.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”