Сега четох, че щели да го вдигат с 35%.
Искам да попитам, ако спра да ползвам топла вода и парно ще ми идват ли пак сметки от тия малоумници. Не стига, че по цял ден сме на работа и вечер го пускаме за по 2-3часа, и плащам по 120лв на месец зимата. Прекарал съм си водна инсталация за бойлер и мисля да прекратя отношенията си с тях.
След като спра да ги ползвам не искам нищо да ми идва като задължение към тях.

Проблема с парното
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ще плащаш и как още
нема откачане от тея

нема откачане от тея

Последна промяна от LILO&STICH на Сря 01 окт 2008 14:43, променено общо 1 път.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е за кво ще ми искат пари като не ги ползвам?
ми да си ги вземат, без това ми грозят апартамента
ми да си ги вземат, без това ми грозят апартамента

Последна промяна от Zoran на Сря 01 окт 2008 14:44, променено общо 1 път.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:такса мощност се плаща за тръбите дето минават през вас.
един съвет - не го пускайте за 2-3 часа, а кси го дръжте нон-стоп пуснато, щото за тия 2-3 часа нищо няма да затоплите, а изразходва повече мощност да затопли изстиналата стая, отколкото ако си работи непрекъснато на 3-ка например
ми то на 3-ка е студен радиатора, а в стаята е 19градуса

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Зоране, не се заричай и не се дуй, че с тия кретени на глава не се излиза. Аз все си мисля, че трябва ТЕ на мен да плащат за тръбите. Все пак печелят кинти, минавайки през моя собственост
Викторе, не искам да ги ползвам и не искам да плащам. Това е все едно БТК, като съм се отказал от тях да ми искат пари че имам кабели. Няма ли някакъв закон, това според мен е незаконно да им плащам че имам тръби.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
ама ти откриваш май топлата вода, казах ти, поинтересувай се, попрочети малкоZoran написа:scuba написа:Зоране, не се заричай и не се дуй, че с тия кретени на глава не се излиза. Аз все си мисля, че трябва ТЕ на мен да плащат за тръбите. Все пак печелят кинти, минавайки през моя собственост
Викторе, не искам да ги ползвам и не искам да плащам. Това е все едно БТК, като съм се отказал от тях да ми искат пари че имам кабели. Няма ли някакъв закон, това според мен е незаконно да им плащам че имам тръби.
А и не мисля, че е по-евтино да се отопляваш на ток например (говоря да отопляваш така, както би отоплявал с парно)
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:ама ти откриваш май топлата вода, казах ти, поинтересувай се, попрочети малкоZoran написа:scuba написа:Зоране, не се заричай и не се дуй, че с тия кретени на глава не се излиза. Аз все си мисля, че трябва ТЕ на мен да плащат за тръбите. Все пак печелят кинти, минавайки през моя собственост
А и не мисля, че е по-евтино да се отопляваш на ток например (говоря да отопляваш така, както би отоплявал с парно)
колега колко би ми изгорил конвекторен радиатор или климатик за 2-3 часа на вечер. смятам че ще е по малко от 160лв. на месец.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”