Скъса ми се жилото на съединителя!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Скъса ми се жилото на съединителя!!!

Мнениеот GolfGtI115 » Вто 30 сеп 2008 22:49

привет на всички.днес скъсах отново жилото на съединителя.отново ще се запитате.да веднъж го скъсах и го припоих защото се скъса долу на педала.но явно няма да стане шом се скъса пак.та на въпроса.днес купих някакъв китайски боклук за 36лв.саморегулиращ се.излезна че старото ми жило(обикновенно) бронята му е по къса с около 5см от оригиналното.върнах го обратно защото като сложих новото все едно нямах съединител,боксуваше на място.купих някво френско Закс за 85лв...!!!и ги сложихме едно до друго с китайския мангал.едно към едно.а уж закса го дават да е като оригиналното.е кажете ми какжо да правя.да си го сложа на рамка и да си го гледам ли???е...хти и жилото 80 кинта.който може да даде савет няма да го върна...благодаря

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Вто 30 сеп 2008 23:03

Колега когато се взема жило за твоята кола се взема такова като за твоя двигател...защото са с различна дължина.А относно късането най-вероятно проблема ти е в съединителя,аз в момента съм на тоя хал да ти кажа.Жилото се поставя по следния начин; трябва да е сгънато с пластмасовите скоби и се закача първо от към педала после се закача на ск.кутия и след това се свалят скобите които го държат свито :wink:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Вто 30 сеп 2008 23:10

Евтиното, винаги излиза скъпо :!:

Колега GolfGtI115, не се прави на домашен майстор с разни "припои, запоявания, ако щеш и заварки" :!: , просто си вземи хубаво жило или отиди на ДОКАЗАН ОТ ФОРУМА МАЙСТОР :wink:

Потребителски аватар
BOOKER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BOOKER » Сря 01 окт 2008 18:05

petko5 написа:Евтиното, винаги излиза скъпо :!:

отиди на ДОКАЗАН ОТ ФОРУМА МАЙСТОР :wink:

Даааа за този проблем колата трябва да се закара дори до Германия :maaad:

Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GolfGtI115 » Сря 01 окт 2008 22:19

как пък да не иде до германия.колеги не сте ли разбрали че читажите маистори си отидоха едно време.а относно жилото ми за съединителя.отидох в ауто плюс и човека ми даде жило за моя двигател 2.0 115 94'!!!кво ще ме лъже ли?!не виждам колко жила за моя двигател има!???а 6то се отнася до скобите-несъм пък чак толкова умен че да ги сваля още като го взема!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”