golfer написа:показвам ключа и пали сутрин в 7.00 е доста студено.
И аз така, само в допълнение изричам вълшебните думи - " Ще те закарам при бате Марио(в сервиза) " . Ти да видиш - сигурно и при -50 ще запали при тази заплаха!
И на 24ти и на 25ти никакви проблеми в 7.00 сутринта си палеше от раз(незнам дали сте чули,ама в Шумен си беше хладничко!),...слизам си аз, влизам, връткам ключа и хоп голфа запали,двама комшии единия с нисан серена 2.0 16в,ме изгледа жално,явно ръчкаше вече половин час на студа и нищо другия пък само сменяше някакви акумулатори на пежака(306 1.4ми).И в крайна сметка каква ми е ползата ,че пали от раз след като ми се наложи да бутам и пежо и нисан после
Колата не беше палена от две седмици. Днес видях малко слънце по обяд и реших да я пробвам. Две подгрявания и запали от раз. Но разширителния съд беше замръзнал. Не беше буца лед - по-скоро ледена каша, в която можах да си пъхна пръста. Забелязах, че два от маркучите (към и от парното) капят и утре ще се опитам да ги сменя. Дано не съм прецакал нещо по-сериозно!!
тая сутрин запалих тоест преди малко де:)
имам чувството че тия VW та са правени от топени панцери залежали от Втората Севтовна и носят бойният им дух! пали от раз CL a и гледам нема оплаквания
zueka1 написа:Как ме радва мойта Баба Яга - на 22 години и пали от раз
Страх ги е от конкуренцията на по-младите и палят горкичките-стараят се Drive А и за една поддържана и правилно експлоатирана кола нямат значение нито годините нито сезоните! Drive