Помогнете с едно съветче относно Банки,заеми,кредити ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 02 окт 2008 0:21

canyoubounce написа:Надявам се да си чул по новините какво се случва с лихвите :)

Банката живее от тях. Именно за това кредити винаги ще има но каква ще е лихвата.......? :lol:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 02 окт 2008 0:36

Tinko написа:
canyoubounce написа:Надявам се да си чул по новините какво се случва с лихвите :)

Банката живее от тях. Именно за това кредити винаги ще има но каква ще е лихвата.......? :lol:

Както самият ти каза(ако не се лъжа), че момента не е подходящ за кредити, и аз те послушах и се радвам, че го направих :)

ila
Автомобил:
Двигател:

Re: Помогнете с едно съветче относно Банки,заеми,кредити ...

Мнениеот ila » Чет 02 окт 2008 10:44

BoromiR написа:Здравейте колеги.Студент съм , а нямам кешовица на куп за VW . До момента от както съм взел книгата не съм се разделял с колата си , но се наложи да я оставя в градът , където живея . Немога да живея без кола , това е начин на живот , ужасна мъка ми е на сърцето , затова трябва да си взема нова муза.Харесал съм си Голфче , но както казах няма я пачката в ръката.Затова в главата ми изниква единствено вариант-а : Кредит , Заем ... Но както знаем по принцип по банките се казва едно , а се оказва друго при заемите ,и хората който , страдат обикновено сме ние . Можете ли да ми предложите някaква възможност за кредит или заемче с което да си взема количка и да се върна отново към хубавата страна на живота . :?: :!: :?: :roll: :D

Колегите са отговорили изчерпателно. Но има и една народна мъдрост: "заемът два пъти се гладува, един път когато го взимаш, и втори път когато го връщаш". За това помисли внимателно дали си струва да се заробваш със заем. Все пак колата става уртак на джоба, не само да я купиш.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”