стартер и неговите компоненти
-
- Автомобил:
- Двигател:
стартер и неговите компоненти
можете ли да ми кажете дали се продават отделни части за стартер на голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
колата е1.6SR 98 год. код на мотораАКL.попитах във връзка с това че доста често при запалване на мотора се получава един мн особен звук нещо като пищене и двама колеги тук във форума ми казаха че това се получавало от стартера.затова ме интересува дали се продават отделни части занего.щалтер,втулки,четки,
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Уъркрафт, знаеш ли къде е магазин, който наричат 'Бялата къща'?
Това е по '6-ти септември', след Семинарията, в посока Билла, на около 200-250 м.
Наистина е една доста бяла къща, с двор и двойна врата- метална решетка. В дворчето, на приземния етаж са 2 магазина.
Единия е за части за стартери, генератори и д.р. такива.
Доволен съм от качеството на нещата.
Малък хинт!:
Точно там е разрешено спирането! От магазините са си го издействали от КАТ за клиентите си. Те ми го казаха, а и знака за забранено спиране е след магазините
Това е по '6-ти септември', след Семинарията, в посока Билла, на около 200-250 м.
Наистина е една доста бяла къща, с двор и двойна врата- метална решетка. В дворчето, на приземния етаж са 2 магазина.
Единия е за части за стартери, генератори и д.р. такива.
Доволен съм от качеството на нещата.
Малък хинт!:
Точно там е разрешено спирането! От магазините са си го издействали от КАТ за клиентите си. Те ми го казаха, а и знака за забранено спиране е след магазините

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за имформацията.до сега съм пазарувал само от Ауто Плюс и не мога да се оплача от техните части.попитах за моя проблем които ми създаваше колата и двама колеги със същите коли ми казаха че са имали същият проблем които идвал от въпросния бендикс.мисля си друго и без това ще се наложи да с е сваля стартера дали да не се сменят четките и втулките
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”