Затруднено повторно палене Голф 2 GTI

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
fucking_mind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Затруднено повторно палене Голф 2 GTI

Мнениеот fucking_mind » Чет 02 окт 2008 20:45

Здравейте,колеги.Имам едно особено проблемче,което колкото и да търся в интернет,да умувам и т.н. не ми идва нищо на идея.Проблемът е следния:
голфчето го карам на газ,сутрин в студеното разбира се го паля на бензин за около 1 2 минутки докато поне малко позагрее и тогава го мятам на газ,дотук добре,но загася ли го оше преди да е загрял после не иска да запали.(примерно,паля сутринта пред блока,отивам до бензиностанцията на 100 метра от нас,гася и после на бензи пали по-трудно отколкото на газ,иска много въртене,а акумулатора не ми е от най-читавите.)Дори и след дълъг път,историята е същата,но когато е хубаво загрял,,паленето на газ е от раз и нямам проблеми.Чудя се и мая къде може да е проблема и единственото,което ми хрумва е: компютъра не подава сигнал към дюзите,не ги отпушва. (трябва да въртя около 5-6 секунди и повече за да запали).Е,аконякои има идея какво може да е,да го сподели,ще съм много благодарен :)

Потребителски аватар
Vito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vito » Чет 02 окт 2008 22:03

Може да ти помогне http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=13223

В твоя случай може да лъже компа,че е студена и да дави двигателя,пускайки повече бенц :idea: Като не пали втория път,отвий една свещ(без да го тормозиш да пали) и виж как е.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”