прати ли са ми снимка за превишена скорост у дома, само че мен ме нямаше и полицаите казали до една седмица да отида в управлението. може ли да оспорвам това нещо и как?
превишил съм с 25 км/ч над допустимото, някои да каже какво ще е наказанието, ако знае де?
благодаря!

снимка за превишена скорост
Re: снимка за превишена скорост
DVD написа:прати ли са ми снимка за превишена скорост у дома, само че мен ме нямаше и полицаите казали до една седмица да отида в управлението. може ли да оспорвам това нещо и как?
превишил съм с 25 км/ч над допустимото, някои да каже какво ще е наказанието, ако знае де?
благодаря!
Къде са те снимали с мобилна камера или стационарна (питам за да я маркираме и в навигационните карти за GPS-те) ?
А иначе имаш шанс да бегнеш от случката, ако "топнеш" някой друг с шофьорска книжка на "трупчета" (неактивен шофьор - съпруга, баща, дядо и т.н. или някой "неделен" шофьор).Наказателното постановление (акта) ще е на негово име и точките ще са от неговият контролен талон.
Гадничко е но....

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- bisi-vraca
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Luciano написа:Мисля, че нямаш шанс да успорваш, но както каза колегата, хващаш някой за ушите и го водиш да наказват вместо теб...
Едва ли ще мине номерът.
Един приятел по същия начин се опита да се измъкне, но след като му показали снимката, казал:
"Момчета, честно да ви кажа, аз и на снимките от сватбата си не съм излизал толкова хубаво!"
.. и все пак, всеки трябва да носи отговорност за делата си, не мисля че друг трябва да опира пешкира!

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Айде пак се почна с нравоученията
Всеки нормален шофьор който кара поне по 10 000км. на година за това време има поне по 50 случая в които може да получи такава честитка без с това да е застрашил живота на околните така че който е безгрешен /ама да може да се закълне в това/ само той да се прави на ментор 

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Не говориме за нравоучения, а за морал и достойнство (мъжко)
Безгрешни хора няма, поне аз не съм от тях.
.. но все пак, ако оправдаваш подобна постъпка... и всеки път си минавал метър, може да се разберете с ДВД...
еми просто кажи, че ти си карал и точка!
Постъпката ти ще бъде за пример, пък и някой ако го "олепят", ще знае към кого да се обръща.
Безгрешни хора няма, поне аз не съм от тях.
.. но все пак, ако оправдаваш подобна постъпка... и всеки път си минавал метър, може да се разберете с ДВД...
еми просто кажи, че ти си карал и точка!
Постъпката ти ще бъде за пример, пък и някой ако го "олепят", ще знае към кого да се обръща.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”