Гърне от мотор на кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гърне от мотор на кола
Момчета имате ли представа дали кола ще извади хубав звук с гърне от пистов мотор.Защото сам намерил гарне от кавазаки нинджа 400кубика.Гърнето мисля че е йошимура или нещо от този сорт.Извинявам се предварително за странния въпрос. 

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
при тея гърнета не се гледат кубиците на мотора.важното е вътрешното състояние на гърнето.имам един приятел който скоро си сложи от сузуки 1100 на голф АЕК и звука е мноого добър и истински а не някакъв пърдялник от 60лв,
само че той го отвори и го изпразни от излишните неща и остана само корпуса и вътре в него една надупчена тръба.иначе на оргиналните гърнета конструкцията е малко по различна.понеже се води заглушител.вътре не е права тръба а се разминават малко отворите.
само че той го отвори и го изпразни от излишните неща и остана само корпуса и вътре в него една надупчена тръба.иначе на оргиналните гърнета конструкцията е малко по различна.понеже се води заглушител.вътре не е права тръба а се разминават малко отворите.
martineli написа:само че той го отвори и го изпразни от излишните неща и остана само корпуса и вътре в него една надупчена тръба.иначе на оргиналните гърнета конструкцията е малко по различна.понеже се води заглушител.вътре не е права тръба а се разминават малко отворите.
Е той го е напраил почти кат тоя пърдялник от 60лв дет викаш

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Wayne написа:martineli написа:само че той го отвори и го изпразни от излишните неща и остана само корпуса и вътре в него една надупчена тръба.иначе на оргиналните гърнета конструкцията е малко по различна.понеже се води заглушител.вътре не е права тръба а се разминават малко отворите.
Е той го е напраил почти кат тоя пърдялник от 60лв дет викаш
Да не кажем ,че и по зле

- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
martineli
голямо момче си и сам разбираш че 1-во твоят приятел е взел аспух от голям мотро 1100 кубика и 2-ро е останало от него единствено обвивката
тоест както казаха колегите нещо като ония пърдялници от 60 лева ( на едно такова монтирано на Уно Турбо с напомпен мотор ... му излезна ватата за няма и 15-20 км
Не си правете експерименти с тия работи че се чупят турбини с кофти аспух дори 
голямо момче си и сам разбираш че 1-во твоят приятел е взел аспух от голям мотро 1100 кубика и 2-ро е останало от него единствено обвивката

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
нямам предвид че ако се слага гърне от матор то трябва да е изпразнено.но ако говорим за звук гърнето от мотор вади много по добър глас от пърдялниците.иначе както всички знаем спортните гърнета дори и на хубавите марки представляват гърне в което има права надубчена тръба (проход през гърнето) около тръбата има навито едно като тънка тел и целия друг обем е напълнен с термовата,
аз също иам гърне от мотор което още не му е дошло времето да го слагам и е цяло(неизпразвано)
ето го:
оргинал от хонда(SANKEI)
и съм напът да бъда изгонен от вкъщи заради него че стаята ми е пълна с кви ли не чаркове
аз също иам гърне от мотор което още не му е дошло времето да го слагам и е цяло(неизпразвано)
ето го:
оргинал от хонда(SANKEI)
и съм напът да бъда изгонен от вкъщи заради него че стаята ми е пълна с кви ли не чаркове