Когато загрее, трудно пали. ALH 1.9 TDI
- busat
- Автомобил: Mercrdes-Benz
- Двигател:
Когато загрее, трудно пали. ALH 1.9 TDI
Скоро си купих Golf IV 1.9 TDI ALH мотор. Сутрин колата пали без проблем, когато загрее започва да пали трудно. Мерих и компресията - между 30-32. Няма изгорели свещи, с VAS 5052 няма грешки.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С прекодиране на аутоматик излиза най евтино.
Ако искаш по финно д астане може да прочетеш това тук
http://diesel-club.com/forum/viewtopic.php?t=108
Иначе това палене не е болка за умиране, нали все пак си пали.
Ако искаш по финно д астане може да прочетеш това тук
http://diesel-club.com/forum/viewtopic.php?t=108
Иначе това палене не е болка за умиране, нали все пак си пали.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Brezel написа:С прекодиране на аутоматик излиза най евтино.
Прекодиране на автоматик би трябвало да му струва 0лв. не се влага нищо-нито труд(повече от 2мин.),нито материяли,нито някъкви спец. знания.(всичко е обяснено и показано как се прави свободно)Който иска да изкарва пари от това да го ремонтира по друг начин.
П.С. И е направено за взаимна помощ а не за лесно забогатяване.Надявам се всички които искат да им бъде направено това на колите да го прочетат и да не дават и лев за подобна процедура(почерпка може)
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Vladko написа:Прекодиране на автоматик би трябвало да му струва 0лв. не се влага нищо-нито труд(повече от 2мин.),нито материяли,нито някъкви спец. знания.(всичко е обяснено и показано как се прави свободно)Който иска да изкарва пари от това да го ремонтира по друг начин.
П.С. И е направено за взаимна помощ а не за лесно забогатяване.Надявам се всички които искат да им бъде направено това на колите да го прочетат и да не дават и лев за подобна процедура(почерпка може)
И аз съм на това мнение

Владко поздрави от морето и още един път дати благодаря за чипа

- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е аз съм с прекодирани скорости от Vladkoto, стана вече една година и не съм наблюдавал страничните ефекти за които пише колегата брезел.Възможно е и да е така, литературата не лъже, но аз съм много доволен от как ги прекодирахме, вече 20к км навъртях още няма и след от страничните ефекти , като изкюча че ми се вдигна малко разхода (което е нормално), обаче се промени и вървежа.