DragoGT написа:...
Драго, сигурен ли си в това, което пишеш ? Защото мисля приеха поправка към закона, и могат да те снимат без твое позволение в определни случаи (малко е мъгляво, но го има). Т.е. снимането с тези камери не е незаконно !
gr_kanev написа:DragoGT написа:...
Драго, сигурен ли си в това, което пишеш ? Защото мисля приеха поправка към закона, и могат да те снимат без твое позволение в определни случаи (малко е мъгляво, но го има). Т.е. снимането с тези камери не е незаконно !
vwfena написа:Мен за такова нарушение ме глобиха 30 лв без точки.Ама не беше на камера, а с автопатрул.Така че не мисля че за 30 лв си заслужава разправиите.
DragoGT написа:.....- оспорваш го
отивате в съда акта ти отпада веднага ......
тоест викай си адвокат и в съда
DragoGT написа:и сега ако обясниш какво общо има тази случка с снимка от камера на КАТ
DragoGT написа:.....кандидат адвокати съдят общината кат и кой ли не
за всичко
скоби паяци и т.н.
......
Pichaga написа:Lisho написа:DragoGT написа:и сега ако обясниш какво общо има тази случка с снимка от камера на КАТ
Общото и в двата случая е, че шофера винаги губи .
не е така!
а за камерите Драфо е прав
DragoGT написа:еееех още не сте открили топлата вода
ако не ти се плаща глоба от 20 до 100лв (без точки)
хващай един адвокат дето си знае работата - оспорваш го
отивате в съда акта ти отпада веднага
засега законите в България са такива че е забранено да те снимат без твое позволение
с изключение на СРС а тези камери са много далеч от това (трябва да се води протокол щуротии колко искате)
тоест кат си прави квото иска и ако мине номера
но законите са ни стари и реално се пада че това е незаконно
а като те викнат в кат те карат да се подпишеш на акт и така сам си признаваш
тоест един път подпишеш ли се гориш...
тоест викай си адвокат и в съда
DragoGT написа:Pichaga написа:Lisho написа:DragoGT написа:и сега ако обясниш какво общо има тази случка с снимка от камера на КАТ
Общото и в двата случая е, че шофера винаги губи .
не е така!
а за камерите Драфо е прав
ти нещо май спиш пред компютъра или просто си пишеш да губиш време?????
твоя случай е думата на полицая срещу думата на твоя приятел
а тук за да ти пишат акт прилагат доказателство което не е валидно в съда и тоест като не е валидно в съда няма доказателство няма акт
НО трябва да минеш през съда
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта